Ilmunud õigusaktid
Reede, 21 Oktoober 2016 15:15

Aeglasem kasv kinnisvaraturul

Aeglustunud ehituslubade taotlemise kasv näitab, et olukord on stabiliseerumas nii elamu- kui muude hoonete ehituses, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor SEB Foorumis.

Reedel siseministeeriumis tutvustatud uuringust selgub, et inimeste valmisolek panustada oma kodukoha turvalisusesse on kasvanud.

Haridus- ja teadusminister Maris Lauri sõnas reedel täiskasvanuhariduse foorumi avamisel, et elukestev õpe ei ole sõnakõlks ning need inimesed, kes on selle idee omaks võtnud ja kes end pidevalt täiendavad, on rõõmsamad ja energilisemad.

Tallinna ringkonnakohus vabastas reedese otsusega riigikogu liikme Keit Pentus-Rosimannuse Autorollo tsiviilasjas tema vastu esitatud nõudest.

Tänavu 1. novembrist kehtivad tulumaksuseaduse (TuMS) §-s 50 uued lõiked 13 ja 14, mis panevad maksumaksjale suurema vastutuse mitteresidendist äriühingult saadud dividendide ja omakapitali väljamaksete deklareerimisel ja vabastusmeetodi kohaldamisel, teatas maksu- ja tolliamet.

Reede, 21 Oktoober 2016 10:34

Testi, kui visa sa õigupoolest oled

Talendiga jõuad kaugele. Ent visadusega jõuad kaks korda kaugemale, kirjutab koolitaja Raimo Ülavere oma blogis, ja pakub välja testi, mille järgi võib igaüks enda visadust määrata.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!