Maksud ja raamatupidamine

Maaeluministeerium toetab Euroopa Liidu vahenditest Eestisse ühistulise kalatöötlemistehase rajamist kuni 6 miljoni euroga, omafinantseering peab olema vähemalt 25% ning taotlusvoor avaneb juunis.

Gruusia parlament võttis vastu maksukoodeksi muudatused, mille kohaselt rakendub riigis tuleval aastal uus äriühingute tulumaksusüsteem, mille otsene eeskuju on Eestis loodud ja 2000. aastal jõustunud tulumaksumudel.

Esmaspäev, 16 Mai 2016 12:57

Kontoritöötaja töötervishoiust

Meie ettevõttes töötavad ainult kontoritöötajad. Midagi ohtlikku selle tööga ei kaasne. Miks tööinspektor meid ikka kontrollima tuleb?

Eesti üüriturul on mitmesuguseid probleeme, kuid selle asemel et süveneda valdkonda ja saada aru, millised on reaalsed probleemid, tormatakse lahendama probleemi, mis on väike, ja sealjuures veel täiesti valel viisil, kirjutab riigikogu liige, endine rahandusminister Maris Lauri oma blogipostituses.

Swedbank hakkab augustis väljastama uut sorti pangakaarte, mis võimaldavad teha viipemakseid – see tähendab ostu eest maksmist ilma pangakaarti terminali sisestamata.

Esmaspäev, 16 Mai 2016 10:31

Arve tähtsusest käibemaksu mahaarvamisel

Arve mittenõuetekohane vormistamine võib põhjustada maksuriski, mis ei anna ettevõtjale võimalust oma kuludelt sisendkäibemaksu maha arvata.

Esmaspäev, 16 Mai 2016 10:25

Arve tähtsusest käibemaksu mahaarvamisel

Arve mittenõuetekohane vormistamine võib põhjustada maksuriski, mis ei anna ettevõtjale võimalust oma kuludelt sisendkäibemaksu maha arvata.

Luhamaa ja Koidula piiripunktides muutuvad tänavu piiriületusreeglid sõiduautodele ja mootorratastele, mille juhid ei pea enam kasutama piirijärjekorra korraldamiseks loodud süsteemi ega maksma järjekorra puudumisel ooteala kasutamise tasu.

Ametiühingute keskliit pooldab laiemate töökogemuste loomise võimalusi alaealistele – seda tingimusel, et riik suurendab nende töötamise üle järelevalvet.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255