Ühiskond

Kuulsin, et meil on tööl usaldusisik. Mis ülesanded tal on ja kuidas temast tavalistele töötajatele kasu on?

Õiguskantsler Ülle Madise tegi riigikogule ettepaneku, mille eesmärk on vältida ebaõiglast vanemahüvitise vähendamist.

Maksu- ja tolliameti uurimisosakond pidas aprilli lõpus kinni mitu kütusevaldkonnas tegutsevat inimest, keda kahtlustatakse kuritegelikku ühendusse kuulumises. Grupp tegutses 2015. aasta algusest ja tegeles eriotstarbelisest diislikütusest erimärgistamiseks kasutatud lisaainete eemaldamisega.

Esmaspäev, 02 Mai 2016 14:31

Ungari tahab Uberi riigist tõrjuda

Ungari soovib riigist tõrjuda taksorakenduse Uber ning esitab uue seadusandluse võitluseks loata reisijateveo pakkujate vastu.

RUP.ee veebiküljele lisandub pidevalt artikleid ja uudiseid. Iga kuu koostatav TOP 5 aitab orienteeruda selles infovoolus ning teha kiiresti kindlaks veebikülje kasutajate seas kõige populaarsemad artiklid.

Internet on teinud lihtsaks inimeste suhtlemise üle kogu maailma, aga loonud ka võimalused ulatuslikuks õiguste rikkumiseks sh ebaõigete väidete avaldamisega. Seda olukorras, kus isik, kelle kohta valeandmeid avaldatakse, asub füüsiliselt tuhandeid kilomeetreid solvangu kirjutajast eemal.

Hiiumaal Kärdlas avati pühapäeval hiigelleiva lahtilõikamisega Eesti Toidutee, mis ühendab rohkem kui 120 maapiirkondade toitlustusasutust üle Eesti ja on mõeldud kohaliku toidukultuuri edendamiseks.

Maikuust kehtib Euroopa Liidu tolliseadustik, mis ühtlustab järk-järgult tollitoimingud liidu sees, et ettevõtjaid koheldaks kõikjal liidus võrdselt ja kogu asjaajamine muutuks tulevikus paberivabaks.

2016. aastast peab ühtse pindalatoetuse taotleja täitma lisaks nõuetele vastavuse nõuetele ja otsetoetuste saamise üldistele nõuetele ka kliimat ja keskkonda säästvate põllumajandustavade ehk rohestamise toetuse (ROH) saamise nõudeid.

Valitsus jõudis möödunud nädalal põhimõttelisele kokkuleppele, et alates 2017. aastast on tööandjal vabatahtlikult võimalus hüvitada töötajale teine ja kolmas haiguspäev ilma selle eest sotsiaalmaksu tasumata.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference