Maksud ja raamatupidamine

Ungari keskpangas on puhkenud korruptsiooniskandaal, kui kohus selgitas välja, et keskpanga president György Matolcsy on keskpanga kasumist suunanud umbes miljard eurot koolitussihtasutustele, mille kaudu see raha jõudis tema sugulaste kätte, kirjutab Bloomberg News.

Laevanduskontsern Tallink Grupp plaanib mullusest 59,1-miljonilisest puhaskasumist tänavu välja maksta kokku siiski vaid 53,6 miljoni eurot, sellest dividendina 2 senti aktsia kohta, millele lisandub aktsiakapitali vähendamine, mis toob aktsiaomanikule tulu 6 senti aktsia kohta.

1. juunil avatakse uus Gotthard Base tunnel (GBT), mis on 57 kilomeetrit pikk ja kulgeb läbi Alpide.

Rahandusministeerium saatis kooskõlastusringile Euroopa Liidu maksekonto direktiivi ülevõtmise, millega tekib pankadel kohustus luua konto piisava põhjendatuse korral ka seaduslikul alusel Eestis viibivatele isikutele, samuti lihtsustub makseteenuse pakkuja vahetamise kord.

Turu-uuringufirma GfK Retail and Technology andmetel osteti aprillis tänavune rekordarv ehk 31 000 uut mobiiltelefoni, millest 19% soetati e-müügikanalite vahendusel.

Tarbijakaitseamet lisas Diff Eesti OÜ musta nimekirja, sest ettevõte ei täida oma lepingulisi kohustusi tarbijate ees ega tagasta neile lepingust taganemisel ka ettemaksu.

Kas tööandjal on kohustus kompenseerida tervisekontrollis töötervishoiuarsti poolt töötajale määratud vahendeid ja protseduure (näiteks taastusravi ja massaažid)?

Pangaliit korraldas rahatarkuse kuu raames võistluse, et leida nimi uuele kaardimaksele, mis toimub ilma kaarti terminali sisestamata ja kõige enam hääli sai “viipemakse”, mille pangad ka kasutusele võtavad.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference