Tööõigus ja tööturg

Ettevõtlusminister Liisa Oviir esitas valitsusele eelnõu, millega kavatsetakse järgmise nelja aasta jooksul toetada "rahvusvaheliselt huvipakkuvate turismiatraktsioonide" rajamist 14,9 miljoni euroga.

Finantsinspektsiooni juhi Kilvar Kessleri sõnul on pärast eelmist finantskriisi püütud finantssektorit enneolematus mahus reguleerida, kuid see võib tähendada ohtu ülereguleerimisele ja konkurentsivõime vähenemisele.

Eesti Panga presidendi Ardo Hanssoni hinnangul on Eesti majandus küll muutunud üha paindlikumaks, ent jätkuvalt võiks paindlikkust suurendada valdkonniti, näiteks tööturul võiks soosida osaajalist tööd.

Harju maakohus mõistis kolm meest ja ühe ettevõtte süüdi üle miljoni euroni ulatunud investeerimiskelmuses ja rahapesus.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium toetab tänavu suvel lisaks Saaremaa ühendusele ka mandri ja Hiiumaa vahelisele laevaliinile kolmanda praami toomist.

Maa-ameti statistika kohaselt oli aprillis Tallinna korterite keskmine ruutmeetri hind 1588 eurot, mis 1,8% rohkem kui mullu samal ajal.

Läänemaa vallad kaotavad igal aastal üle 100 000 euro, mis jääb saamata looduskaitse alla võetud maa-alade maamaksuvabastuse tõttu, kuid keskkonnaminister Marko Pomerants ütles möödunud nädalal Lihulas, et ei usu, et riik seda omavalitsustele kompenseerima hakkaks, kirjutab Lääne Elu.

Tarbijakaitseamet kandis reisiettevõtete musta nimekirja seitse firmat, kes jätsid 20. aprilliks ametile aasta esimese kvartali pakettreiside kogumüügi aruande esitamata.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255