Maksud ja raamatupidamine

Tarbijakaitseamet andis teada, et vautšeriportaali cherry.ee vahendusel reise müünud Saksamaa reisikorraldaja Wow Travel GmbH reise ei toimu ning ettevõtja ei kavatse oma kohustusi tarbijate ees täita. Sellest tulenevalt kavatseb amet korraldada tarbijate õiguste kaitsmise kohtus.

Tööturu mõningase paranemise ja sesoonsusest tuleneva suurema tööjõuvajaduse koosmõjul langes registreeritud töötute arv mais 8%. Kuu lõpus oli töötuna arvel 28 064 inimest ehk 4,4% 16-aastasest kuni pensioniealisest tööjõust.

Advokaadibüroo Cobalt korraldatud õiguskonverentsil "Quo vadis, Eesti õigusruum?" osalenud ettevõtjad leidsid, et liigsed riiklikud regulatsioonid ja seadused pärsivad eelkõige väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete äritegevust.

Riigikohus rahuldas neljapäeval Eesti Pagari kassatsioonkaebuse EAS-i struktuuritoetuse tagasinõudmise otsusele. Halduskolleegium saatis põhiosas asja uueks arutamiseks ringkonnakohtusse, sest vaja on hinnata täiendavaid tõendeid.

Käsitöösiidri ja selle tootmise kasvav populaarsus on viimastel aastatel tõstnud siidriõuna impordi kümnekordseks. Suurenenud nõudlus õunte järele elavdab ilmselt ka õunaistandike rajamist Eestis.

Seoses digiretsepti keskkonna tehniliste hooldustöödega võib nädalavahetusel esineda tõrkeid nii ravimiretseptide väljakirjutamisel kui ka retseptiravimite ostmisel.

Seoses Jaapani ettevõtte Takata toodetud turvapatjade mullu avastatud võimaliku vea tõttu on Eestis tagasi kutsutud ligi 20 000 autot, kirjutab Eesti Päevaleht.

Juba mitmed aastaid tekib tööandja ja töötaja vahel konflikt just siis, kui töötaja jääb rasedaks või naaseb lapsehoolduspuhkuselt tööle. Valdavalt on kannatajaks naised, keda enam tööle ei taheta või tööle tagasi ei oodata.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255