Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Esmaspäev, 20 Juuni 2016
Esmaspäev, 20 Juuni 2016 16:47

MTA lõpetab Soome maksunumbri väljastamise

Maksu- ja tolliamet (MTA) lõpetab 29. juunil ehitustööliste jaoks vajaliku Soome maksunumbri väljastamise ja edaspidi saab seda taotleda vaid Soome maksuametist.

Euroopa Keskpank (EKP) ja eurosüsteemi riikide keskpangad avalikustavad 5. juulil uue 50-eurose pangatähe kujunduse.

Eesti ja Venemaa vahelist reisirongiühendust korraldav Eesti Raudtee tõstis 19. juunist piletite hindu – Tallinna-Peterburi liinil tõusid hinnad 10–31% ja Tallinna-Moskva liinil 4–15%.

Esmaspäev, 20 Juuni 2016 14:16

Masinapurustajate uus tulemine

Kiire tehnoloogiline areng on tõstatanud küsimuse, kas robotid asendavad peagi töökohal inimese ning kuidas töökohtade kadu kompenseerida, kirjutab SEB Foorumis panga majandusanalüütik Mihkel Nestor.

Kui pärast 23.juunil toimuvat referendumit peaks Ühendkuningriik hääletama Euroopa Liidust (EL) väljaastumise poolt, siis avalduks selle mõju peamiselt läbi kolme kanali, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina panga blogis.

Eesti Ametiühingute Keskliit (EAKL) saatis sotsiaalministeeriumile töölepinguseaduse muutmiseks kuus ettepanekut, millest ühe kohaselt ei saa tulevikus usaldusisikute töölepingut üles öelda ilma ametiühingu või töövaidluskomisjoni nõusolekuta.

Esmaspäev, 20 Juuni 2016 12:25

Milleks Panama, kui meil on Läti?

Pealkirjast hoolimata ei keskendu see artikkel riigile, mis asub samaaegselt kahel mandril, ega põhjustele, miks mõnele meeldib seal asutatud äriühingute omanik olla, vaid hoopis sellele, kuidas Eesti maksusüsteem on kaotamas oma eeliseid investorite hulgas ja mida oleks meil õppida oma lõunanaabritelt, et maksukonkurentsis püsida, kirjutab advokatuuri blogis COBALT Advokaadibüroo advokaat Tõnu Kolts.

Riigikogu muutis 20. aprillil käibemaksuseaduse (KMS)  sätteid, millega muutub muu hulgas piiriülese pikaajalise teenuse osutamisel käibe tekkimise aja määramine.

Saime tööinspektsioonilt nõusoleku võtta tööle 13-aastane tüdruk, kelle ülesanne on lillepeenraid rohida ning peenraäärtest muru lõigata (need kohad, mida niidukiga niita ei saa). Kas meil peab veel olema mingeid dokumente lisaks tööinspektori nõusolekule?

E-kaubandusettevõte Hansapost võttis kasutusele isikusamasuse tuvastamise lahenduse Veriff, mis võimaldab kauplusel klienti paremini identifitseerida ja tausta kontrollida.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255