Tööõigus ja tööturg

Riigikogus tegi esmaspäeval olulise otsuse, leides, et osaühingu erikontrolli taotluse rahuldamata jätmiseks ei piisa asjaolust, et formaalselt on osanike otsuse alusel osaühingu erikontroll juba toimunud ja selle kohta on aruanne koostatud.

Riigihangete seadus näeb ette ühe võimaluse, mil hankija ei pea korraldama asjade või teenuste ostmiseks riigihanget. Selleks on nn in-house erand.

Maksu- ja tolliameti (MTA) iseteeninduskeskkonna e-maksuameti/e-tolli töös on 26. juunil kuni kuuetunnine katkestus.

Maaeluministeeriumi toidu järelevalve büroo kutsub grillimisel hoiduma liha ja kala kõrvetamisest, sest nii võivad lihas tekkida tervisele ohtlikud ühendid.

Kolmapäev, 22 Juuni 2016 10:46

Hotelli- ja turismikõrgkool läks pankrotti

Eesti hotelli- ja turismikõrgkool (EHTE) läks makseraskuste tõttu pankrotti.

Töösuhetes kasutatakse tihti selliseid termineid nagu hea usu ja mõistlikkuse põhimõte, lojaalsus, mõistlik etteteatamistähtaeg, mõistlik hüvitis, vajalik hoolsus, tavaliselt makstav tasu. Vaatame, mida nende terminite all tuleks mõista ja millisel juhul neid kohaldada.

23. juunil seisab brittidel ees viimase 41 aasta kõige olulisem otsus: kas jääda Euroopa Liitu või lahkuda. Kuigi lahkumise pooldajate leer väidab, et Euroopa Liidul on britte rohkem vaja kui brittidel liitu, räägivad numbrid teist keelt, kirjutab Grant Thornton Balticu vandeaudiitor Mati Nõmmiste.

Eesti majanduskasv on viimasel ajal aeglustunud ja osaliselt on see tulnud ekspordi soiku jäämisest.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255