Maksud ja raamatupidamine

Rahandusministeerium on tuvastanud, et kõik riikliku statistikaameti poolt tehtavad viimased statistikatööd ei ole otstarbekad, mistõttu tuleks ametil oma tööd tõhustada.

AS Tallinna Sadam otsib kaubaomanikke, arendajaid ja investoreid, kes rajaksid ettevõttele kuuluva Saaremaa sadama kinnistule kuni kolmekorruselisi lao,- tootmis- või ärihooneid.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda tegi ettepaneku välismaalaste sisserände piirarvust välja arvata kolmandatest riikidest tulevad suurinvestorid, kes investeerivad Eestisse vähemalt miljon eurot ja kellel oleks eelnõu järgi õigus taotleda elamisluba.

Neljapäev, 28 Juuli 2016 12:04

Veeseaduse muutmise seadus (16.06.2016)

Vastu võetud 16.06.2016

Seni nägi seadus ette, et elanike arvamuse väljaselgitamise korra kehtestab iga omavalitsuse volikogu. Nüüd väheneb omavalitsuste halduskoormus, võttes neilt kohustuse eraldiseisvalt küsitluse kord kehtestada. Lisaks annab ühtne kord võimaluse küsitlustulemusi omavahel võrrelda.

Eesti Raudteelaste Ametiühing alustab septembris raudtee-kaubaveoettevõttega EVR Cargo läbirääkimisi uue kollektiivlepingu sõlmimiseks, millega ametiühing nõuab töötajatele 15 protsendilist palga ja lisatasu tõusu.

Ümbrikupalga saajate arv on langenud viimase seitsme aasta madalaimale tasemele, kuna täiesti mustalt töötavate inimeste osakaal on mulluselt 10,86 protsendilt langenud 6,12 protsendile, selgub tööportaali CV Keskuse uuringust.

Töötukassa andmetel on mullu suvel alanud Nitroferdi, Viru Keemia Grupi (VKG) ja Eesti Energia koondamislaines töö kaotanutest uuesti ametisse asunud üle 20 protsendi inimestest.

Neljapäev, 28 Juuli 2016 09:13

Aasta lõpuks peaks valmima uus Eesti bränd

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) on Eesti brändi uuendamiseks ellu kutsunud disainimeeskonna, tänavu aasta lõpuks peaks valmima uus Eesti brändi visuaalne keel.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference