Majandus ja äri

Riigile kuuluva sihtasutuse Erametsakeskuse nõukogu kinnitas teise poolaasta metsatoetuste ajad ja mahud: metsauuendamise toetust saab taotleda 15. juulini ja taas aasta lõpus 1. detsembrini.

Maanteeameti käivitab 1. oktoobril tsentraalse eksamikeskuse, et tõsta eksamineerimise kvaliteeti, ühtlustada ootejärjekordi ja vähendada korruptsiooniriski. Samas väheneb nende asulate arv, kus saab anda sõidueksamit.

Euroopa kohus andis õiguse USA firmale McDonald's ning keelab toidu ja joogiga seotud firmadel registreerimast Euroopa Liidus "Mac" ja "Mc" eesliidet, sest nii võib tekkida liigne sarnasus McDonald'si kaubamärgiga ja see omakorda tekitaks klientides segadust.

Eesti ettevõtjad ei toeta erinevalt Sillamäe Sadama juhist Tiit Vähist Venemaaga ärisuhete parandamise nimel majandussanktsioonide tühistamist ja NATO vägede väljaviimist Eestist, kirjutab Postimees.

Kätte on jõudnud puhkuste aeg. Sellest, kui olulised on suvekuud Eesti majutusasutustele ning kas selle hooaja tähtsus on viimase 20 aasta jooksul muutunud, annab ülevaate statistikaameti peaanalüütik Märt Leesment.

Justiitsminister Urmas Reinsalu saatis kooskõlastamisele tsiviilkohtumenetluse seadustiku muutmise eelnõu, millega soovib ühtlustada Eestis tegutsevate vahekohtute otsuste tunnustamise.

Töövõimereformi esimestel päevadel esitati töötukassale ligi 1500 avaldust, kõige rohkem esitasid avaldusi tööandjad vähenenud töövõimega inimeste eest sotsiaalmaksu hüvitamiseks.

Teisipäev, 05 Juuli 2016 09:30

Eesti Pank tutvustab uut 50-eurost rahatähte

Eesti Pank tutvustab 5. juulil peagi ringlusesse tulevat uut 50-eurost rahatähte.

Teisipäev, 05 Juuli 2016 09:02

Populismi tõus ohustab majandust

Briti referendum on tekitanud poliitilise kaose, mis toob Suurbritanniale kaasa ka tõsised majanduslikud tagajärjed. Populistide võidukäik on riske majandusele ja ühiskondlikule stabiilsusele Läänes selgelt suurendanud, kirjutab SEB Foorumis panga majandusanalüütik Mihkel Nestor.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255