Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Teisipäev, 16 August 2016

Töötukassa nõukogu tegi esmaspäeval valitsusele ettepaneku jätta töötuskindlustusmakse määr järgmiseks neljaks aastaks senisele tasemele ehk 2,4%-le, millest töötajad tasuvad 1,6% ja tööandjad 0,8%.

Maksu- ja tolliamet (MTA) sõlmis teisipäeval Hiina tehnoloogiaettevõttega Nuctech 12,1 miljoni euro suuruse hankelepingu viie täiendava läbivalgustusseadme ostmiseks.

Haigekassa hinnangul vajab rahandusministeeriumi kava vabastada töötajate tervisedenduskulud maksudest, täiendavat analüüsi nii sisuliselt kui rahaliselt ning paika tuleks seada selged piirhinnad ja hüvitatavate teenuste nimistud.

Tallinna linnavaraamet allkirjastas Lasnamäele 75 korteriga õpetajate kodu rajamise töövõtulepingu.

Swedbank ja kaubandus-tööstuskoda kuulutasid välja konkursi 5000 euro suurusele noore ettevõtja preemiale. Algatust toetab president Toomas Hendrik Ilves.

Innove õpetaja ja koolijuhi täienduskoolituskeskus kuulutab välja esimese projektitoetuse taotlusvooru haridusvaldkonnas tegutsevatele ja õpetajaid või koolijuhte ühendavatele võrgustikele/ühendustele, haridusliidreid kujundavatele kogukondadele ja professionaalsetele õpikogukondadele.

Justiitsministeerium saatis kooskõlastusringile eelnõu, millega laiendatakse õigusabi kättesaadavust inimestele, kelle sissetulek ei võimalda turutingimustel õigusabi hankida.

Esmaspäeval jõustusid Soome tubakaseaduse parandused, mille kohaselt soomlased ei tohi Venemaalt tuua tubakatooteid, kui nad on seal viibinud alla 24 tunni, enne seda tekkisid Niirala piiripunktis kilomeetrite pikkused järjekorrad, kirjutab Kauppalehti.