Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Esmaspäev, 26 September 2016

Tallinnas Kultuurikatlas toimub teisipäeval töötukassa töö- ja karjäärimess, kus tuleb pakkumisele ligi 2000 töökohta.

Sotsiaalkindlustusamet annab teada, et kui esitada ametile tõendi A1 taotlus elektroonselt, siis saab selle kätte järgneva tööpäeva jooksul.

Esmaspäev, 26 September 2016 15:27

Pensioniks kogumisele ei ole alternatiive

Hoolimata poliitikutevahelistest vastuoludest, ei ole pensioniea tõstmisele ega süsteemile, kus inimesed koguvad oma pensionisäästud ise, realistlikku alternatiivi, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor SEB Foorumis.

Riigihalduse minister Arto Aas soovitab riigiasutustel masinloetavatele e-arvetele üleminekuga mitte viivitada ja valmistuda nende kasutuselevõtuks senisest hoogsamalt.

Esmaspäev, 26 September 2016 12:16

Ahjus prügi põletamine rikub tervist ja korstent

Keskkonnaministeerium jätkab talvel alustatud kampaaniat „Arukas sordib, arutu põletab“, et teadvustada jäätmete koduses küttekoldes põletamise ohtusid meie tervisele ja keskkonnale.

Esmaspäevast jõustusid mõõtevahendite taatluskohustuse uued nõuded, millega kaob mitme mõõtevahendi taatluskohustus ning teiste puhul pikeneb taatluse kehtivuse aeg.

Esmaspäev, 26 September 2016 10:34

Kui põhjaliku koolituse peab läbima esmaabiandja?

Üks mu töötaja sai hiljuti autojuhiloa ning tegi selleks läbi ka ettenähtud esmaabikoolituse. Kas võin ta määrata esmaabiandjaks? Kas pean suunama ta veel täiendavale 16-tunnisele väljaõppele või piisab sellest, et saata ta kuuetunnisele täiendõppele?

Rahandusministeerium peab põhjendatuks ettevõtte poolt töötajatele makstava lapse sünnitoetuse maksustamist sotsiaalmaksuga, kuna sotsiaalmaksu tasumine suurendab toetuse saaja sotsiaalseid tagatisi.