Ilmunud õigusaktid
Teisipäev, 27 September 2016 13:36

EAS kahtlustab Virumaa Kompetentsikeskust pettuses

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) kahtlustab SA Virumaa Kompetentsikeskust enam kui 297 500 suuruses pettuses ja on alustanud toetuse tagasinõudmist.

Teisipäev, 27 September 2016 13:18

Valitsus kiitis heaks spordihüvitise kehtestamise

Valitsus kiitis heaks tulumaksuseaduse ja sotsiaalmaksuseaduse muutmise seaduse eelnõu, mis näeb ette ka 2018. aastast spordikompensatsiooni meetme kehtestamise.

Valitsus kiitis heaks sotsiaalhoolekande seaduse ja riikliku pensionikindlustuse seaduse muutmise eelnõu, mille järgi hakatakse üksi elavale vanaduspensionärile maksma kord aastas 115 eurot.

Teisipäev, 27 September 2016 12:29

Valitsus kinnitas täiskasvanute hambaravihüvitise

Valitsus kiitis teisipäeval heaks ravikindlustuse seaduse muudatuse, mille järgi hakkab riik hüvitama tuleval aastal täiskasvanutele pool kokkulepitud hambaraviteenuste raviarvest, kuid mitte rohkem kui 30 eurot aastas.

Käibemaksuseadusest (KMS) tulenevalt on oluline, kas ja millal on tegemist ettevõtte üleminekuga ja millal kauba või teenuse müügiga, selgitavad Leinonen Estonia spetsialistid.

Teisipäev, 27 September 2016 09:21

Õigustudengid jagavad taas tasuta õigusnõu

Eesti kõikide ülikoolide õigustudengid alustasid esmaspäeval juristide liidu eestvedamisel ning korraldusel Tallinna linnakantseleis ja Mustamäe linnaosa valitsuses taas tasuta õigusabi osutamist.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!