Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Neljapäev, 19 Jaanuar 2017
Neljapäev, 19 Jaanuar 2017 16:41

Valitsus kavatseb eripensionid kaotada

Valitsus leppis neljapäeval kokku eripensionide reformis, mille kohaselt kaotatakse alates 2020. aastast kaitseväelaste, prokuröride, politsei- ja piirivalveametnike eripensionid.

Valitsus otsustas neljapäeval, et muudetakse pensionivalemit, mis tähendab, et lisaks paindlikule pensionile ja pensioniea sidumisele oodatava keskmise elueaga aastast 2027, hakkab esimese samba pensioni suurus edaspidi sõltuma töötatud ajast.

Kolm valitsuserakonda kaaluvad võimalust algatada seadusemuudatus, mis annaks nädalavahetusele langevate pühade eest esmaspäeval vaba päeva, kirjutab Postimees.

Viimastel kuudel on sagenenud tarbijate pöördumised seoses Crazydeal Group OÜ veebilehelt tehtud tellimustega, mistõttu lisas tarbijakaitseamet Crazydeali e-poodide musta nimekirja.

Neljapäev, 19 Jaanuar 2017 13:17

Näpunäiteid 2016. aasta aruande koostamiseks

Raamatupidamise seadus sätestab 2016. aasta majandusaasta aruande koostamiseks mitmeid uusi nõudeid ja võimalusi.

Neljapäev, 19 Jaanuar 2017 12:20

Valitsus kiitis heaks tolliseaduse muudatused

Valitsus kiitis heaks tolliseaduse eelnõu, mis on viidud vastavusse möödunud aastal Euroopa Liidus rakendunud tolliseadustikuga.

Eesti Pank annab välja kaks hansalinn Tallinnale pühendatud meenemünti, mis tulevad müügile 9. veebruaril.

Neljapäev, 19 Jaanuar 2017 09:23

E-kaubandus teeb võidukäiku

Internetti võib tänapäeval pidada üsna arvestatavaks kaubanduse ergutajaks. Kui veel 20 aastat tagasi tegid inimesed oma ostud poodides kohapeal, siis tänapäeval võib seda teha ka mugavalt kodust lahkumata, kirjutab statistikaameti vanemanalüütik Jaanika Ait statistikablogis.

Eelmisel aastal juhtus ligi 5000 tööõnnetust, mis nõudsid 24 inimelu, tööinspektsiooni andmetel oli möödunud aasta kümnendi tööõnnetusterohkeim.