Tööõigus ja tööturg
Aktsiiside tõstmine on rahandusminister Toomas Tõniste sõnul läinud üle piiri, kuid kuni eelarve tulud suurenevad, poliitikat ei muudeta.
Riigikogus läbis esimese lugemise 2017. aasta riigieelarve muutmise eelnõu, millega täpsustatakse jooksva aasta eelarvet, kuid riigieelarve kulude kogumaht ei muutu.
Kolmapäev, 18 Oktoober 2017 15:01

LHV hakkab pakkuma LEI koodi haldamise teenust

Tulenevalt üle-euroopalisest regulatsioonist MiFID II peavad alates 3. jaanuarist 2018 kõik juriidilised isikud, kes soovivad teha väärtpaberitehinguid, hakkama kasutama LEI koodi. Alates tänasest pakub LHV Pank klientidele LEI koodi haldamise teenust.
Euroopa Keskpanga (ECB) juht Mario Draghi ütles 18. oktoobril, et kui tahetakse heakskiitu ettevõtjasõbralikele reformidele, peavad need tooma majandusliku kasu kõigile.
Investeerimispanga Prudentia ja Nasdaq Riia börsi Baltimaade kõige väärtuslikumate ettevõtete uuringu põhjal on Baltimaade kõige väärtuslikum ettevõte Swedbank Grupp; Latvenergo väärtus ületas Eesti Energia väärtust.
Kinnisvarafirmad ootavad uuringu järgi varasemast vähem elamispindade müügihindade tõusu, kuid senisest suuremat tehingute arvu juurdekasvu.
Sageli sõlmitakse enne kinnisvaraga seotud tehingut eelleping, mis kindlustab justkui tulevase ostu-müügi. Sellest, kas ja millistel juhtudel on see vajalik ning milline eelleping on üldse seadusega kehtiv, kirjutab Gerli Ramler SEB Foorumis.
Kolmapäev, 18 Oktoober 2017 12:27

Säästud kasvavad endiselt kiiremini kui laenud

  • Sissetulekute ja säästude kasv aitab maandada laenukasvust tulenevaid riske
  • Koos investeeringute kasvuga on kiirenenud ka ettevõtete pikaajalise võla kasv
Tarbijakaitseameti (TKA) ja tehnilise järelevalve ameti (TJA) ühendamise mõju hakkab analüüsima AS PricewaterhouseCoopers Advisors.
LHV pensionifondid ostavad Coop Panga 10-aastaseid allutatud võlakirju 5 miljoni euro eest, mida pank kasutab omakapitali tugevdamiseks ja tegevuse laiendamiseks.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255