Tööõigus ja tööturg
Teisipäev, 31 Oktoober 2017 17:15

Töötukassa ja Swedbank sõlmisid koostööleppe

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja Swedbank AS personalidirektor Ülle Matt allkirjastasid teisipäeval koostööleppe, mille tulemusena plaanib pank pöörata tähelepanu vähenenud töövõimega inimestele.
Ettevõtted peavad oma andmekaitsetingimustes olema senisest avatumad ja ausamad ning selgitama läbipaistvamalt, kuidas nad oma klientide isikuandmetega ringi käivad, teatas andmekaitse inspektsioon, toetudes rahvusvahelise seire tulemustele.
Tööstussektori tootmismahtude kasv aeglustus kolmandas kvartalis.
Riigi Infosüsteemi Amet (RIA) soovitab kõigil turvariskiga ID-kaardi omanikel oma kaarti kauguuendada, kuna enamik e-teenuseid juba toetab uuendatud ID-kaarti.
Audiitorkogu avaldab järgmise lõputöö tutvustuse selle aasta arvestusala uurimistööde konkursi parimate tööde hulgast. Konkursil eriauhinna kategoorias „Parim audiitortegevuse alane uurimustöö“ pälvinud Roman Budarov käsitleb oma magistritöös pealkirjaga Auditi efektiivsuse suurendamine muutuval audiitorteenuste turul võimalusi audiitori töö efektiivsemaks teostamiseks.
Liikluskindlustuse Fond (LKF) soovitab teavitada kindlustusseltsi sõidujagamisest, kuna tegemist on sisuliselt taksoteenusega, mis kätkeb endas tavaliiklemisest rohkem ohte.
Tulumaksuseadusesse on sisse viidud muudatus, mis lubab alates 2018. aasta algusest tööandjal ilma tulu- ja sotsiaalmaksukohustuseta hüvitada töötajale tehtavaid tervise edendamise kulutusi 100 euro ulatuses kvartalis.
Tööstusettevõtted tootsid 2017. aasta septembris 4% rohkem toodangut kui eelmise aasta septembris, teatab Statistikaamet. Toodang suurenes mäetööstuses ja töötlevas tööstuses, kuid vähenes energeetikas.
Rahandusminister Toomas Tõniste arutas Eesti majandusolukorda ja Euroopa Liidu (EL) majandus-rahaliidu tugevdamist Euroopa Komisjoni asepresidendi Valdis Dombrovskisega, kes kinnitas, et Eesti majandus on õigel teel.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference