Õigus
Esmaspäev, 20 November 2017 16:14

Maksuhalduri tasuta koolitused detsembris 2017

Maksu- ja tolliamet ootab novembris huvilisi üle Eesti korraldatavatele tasuta koolitustele. Detsembris saab osaleda  järgmistel koolitustel:

Euroopa Liidu Nõukogu võttis 20. novembril vastu eeskirjad, mille eesmärk on hõlbustada Euroopas väärtpaberistamise turu väljaarendamist.
Tallinna linnavolikogu esimehe Mihhail Kõlvarti sõnul võiks Tallinnas tulevikus rakendada turismimaksu, kirjutab munitsipaalväljaanne Pealinn.
Euroopa Liidu institutsioonide juhid allkirjastasid reedel Rootsis, Göteborgis toimuval sotsiaaltippkohtumisel Euroopa sotsiaalõiguste samba loomise kokkuleppe.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) volikogu võttis laupäeval vastu poliitilise avalduse, milles sedastab, et väiksemapalgaliste inimeste võit maksureformist on silmamoondus.
Kinnisvarafirma 1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri hinnangul kestab Tallinnas kinnisvaraturu kasv sama kaua, kui jätkub kiire linnastumine, ehk siis veel mõnda aega.
Minu ettevõte on ühel ehitusel peatöövõtja. Peatöövõtjana pean määrama ehitusplatsile tööde tegemise ajaks koordinaatori, kes peab korraldama ja koordineerima tööohutusalast tegevust, regulaarseid üldkontrolle ning jälgima, et kõigil oleksid ohule vastavad isikukaitsevahendid. Kui nüüd koordinaator oma kohustust ei täida, kes siis vastutab alltöövõtja töötaja tööõnnetuse korral?
Luminori juhatuse esimehe Erkki Raasukese hinnangul võib pangandussektor järgneva 5 kuni 7 aasta jooksul silmnähtavalt muutuda, tulevikus võivad traditsioonilised pangad muutuda pankade ja fintech-ettevõtete vahelisteks hübriidideks.
Eesti Tööandjate Keskliit on seisukohal, et tööportaalidele kavandatavad piirangud ja sellega kaasnev täiendav halduskoormus ettevõtjatele ei täida oma eesmärki diskrimineerimise vältimisel.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference