Toetused
Riigikontrolör Alar Karis andis 6. novembri keskpäeval Riigikogu esimehele Eiki Nestorile üle Riigikontrolli aastaraporti, mis keskendub vajadusele teha ettevalmistusi, tagamaks riigi teatud ülesannete sujuv täitmine ka siis, kui Euroopa Liidu toetused oluliselt vähenevad.
Pankadevahelise rahaturu intressinäitaja Euribor on seotud Euroopa Keskpanga (ECB) baasintressidega. ECB nõukogu jättis 26. oktoobril toimunud istungil muutmata intressimäärad. Hoiustamise püsivõimaluse intressimäär jäi ajalooliselt madalaimale tasemele -0,4 protsendil. Samuti jättis ECB põhiliste refinantseerimisoperatsioonide pakkumisintressi 0 protsendile. Laenamise püsivõimaluse intressimäära jättis ECB 0,25 protsendile. Samas otsustas keskpank vähendada järgmisest aastast võlakirjade kokkuostuprogrammi.
Baltimaade rahandusministrid, Euroopa Komisjoni ametnikud ja Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupanga (ERBD) ametnikud peaksid 6. novembril allkirjastama regionaalse kapitalituru arendamise memorandumi, ütlesid allikad Leedu valitsusest BNS-ile.
Esmaspäev, 06 November 2017 12:57

Kuidas hoida silmi arvutiga töötamisel?

Mind määrati meie ettevõtte töökeskkonna spetsialistiks. Muu hulgas on mu ülesanne võtta tarvitusele abinõud, vähendamaks töökeskkonna ohutegurite mõju. Tervisekontrollis on mitmel töötajal tuvastatud nägemise halvenemine ning oleme hankinud töötajatele kuvariga tööks ette nähtud prillid. See on aga tegelemine tagajärgedega. Mida tuleks teha, et ennetada silmanägemise halvenemist?
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo saatis teisipäeval kooskõlastusringile eelnõu, mis ratifitseerib Eesti ja Luksemburgi vahelise andmete ja infosüsteemide majutamise ehk andmesaatkonna kokkuleppe.
Sotsiaalministeerium on koostanud eelnõu, millega muu hulgas muudetakse töövahendamise ja renditööjõu vahendamise tingimusi. Näiteks keelatakse töövahendusportaalis otsida töötajaid vanuse, soo või emakeele alusel. Kaubandus-tööstuskoda annab ülevaate eelnõus planeeritud olulisematest muudatustest.
Swedbank avas Open Banking ehk avatud panganduse platvormi, mis võimaldab fintech-ettevõtetel ja ka teiste valdkondade arendajatel luua koostöös pangaga uusi lahendusi Swedbanki enam kui 7 miljonile erakliendile Rootsis, Eestis, Lätis ja Leedus.
Eesti Finantssektori Töötajate Liit (EFTL) alustab esmaspäeval kollektiivlepingu läbirääkimisi Nordea ja DNB pankade Baltikumi üksuste baasilt loodud ühendpanga Luminor Bank AS-ga.
Esmaspäev, 06 November 2017 10:55

Kaitstud töö teenust on saanud kokku 660 inimest

Sotsiaalministeerium on alates 2016. aasta algusest töövõimereformi sihtrühma töövõimelisuse tõstmine ja töötamise soodustamise programmi käigus osutanud kaitstud töö teenust kokku 660 inimesele.
Brüsselis kogunevad Euroopa Liidu majandus- ja rahandusministrid arutavad 6. ja 7. novembril seoses majandus-rahaliidu süvendamisega pangandusliidu loomise lõpuleviimist ning eelarvepoliitika reeglite tugevdamist.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference