Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Kolmapäev, 08 November 2017
Riigikontrolör Alar Karise hinnangul oleks riigikogu tänavu eelarvepositsiooni reegleid lõdvendades võinud vastukaaluks sätestada ka kohustuse reservidesse panustada.
Kolmapäev, 08 November 2017 16:39

Uuest aastast pangandusturu konkurents tiheneb

Finantssektori esindusorganisatsiooni FinanceEstonia hinnangul suurnendab jaanuarist jõustuv uus Euroopa Liidu (EL) direktiiv Eesti pangandusturul konkurentsi; uus regulatsioon võimaldab kolmandatele osapooltele ligipääsu andmist pangandusandmetele ja -toimingutele.

Möödunud aastal registreeriti 5081 tööõnnetust. Võrdluseks elab näiteks Jõgeval natuke rohkem kui 5000 elanikku. Kujutage ette, et aasta lõpus ei ole Jõgeval inimest, kes ei ole aasta jooksul tööl vigastada saanud. Võttes arvesse, et elanikena arvestatakse kõiki linnas elavaid inimesi – imikutest vanuriteni –, saab iga töötav inimene viga näiteks kahel korral aastas. Tundub heidutav? Paraku on tegu meie tänase reaalsusega ...

Rahandusminister Toomas Tõniste hinnangul on Euroopa Liidu (EL) liikmesriigid üksmeelel piiriülese e-kaubanduse käibemaksu uuenduste vajalikkuse osas.
Euroopa Komisjon survestas teisipäeval Euroopa Liidu liikmesriike koostama musta nimekirja maksuparadiisidest.
Riik taastab juhatuse liikmete võimaluse võtta end töötuna arvele ning saada töötuskindlustushüvitist. Eesti Kaubandus-Tööstuskoda toetab seda igati, kuid peab töötuna arvele võtmiseks seatud tingimusi liiga rangeks. Kaubanduskoda kaitses oma seisukohti ka riigikogus.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo sõnul on käimasoleva rahastusperioodi puhul toetusskeemides arvestatud uuest Euroopa Liidu eelarveperioodist toetusraha langusega ning riik ei tohi soodustada ettevõtete toetustest sõltuvaks muutumist.
Tööandjate Keskliidu hinnangus Eesti majandusele tõusis kolmandas kvartalis hinnang valitsuse tegevusele, jätkuvalt on majandusarengu suurimaks takistuseks tööjõupuudus ning suuremaks probleemiks vähene innovatsioon ja rahvusvahelise konkurentsivõime vähesus.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255