Õigus
Kiirhinnangu1 põhjal oli Eesti maksebilansi jooksevkonto 2017. aasta oktoobris 33 miljoni euroga plussis. Kaupade ja teenuste konto ülejääk oli 74 miljonit eurot ehk 24 miljoni euro võrra suurem kui aasta tagasi. Kaubaeksport kasvas 8% ja -import 9%, mistõttu suurenes kaupade konto puudujääk aasta võrdluses 12 miljoni euro võrra ja oli 90 miljonit eurot. Teenuste konto ülejääk suurenes aastaga 37 miljoni euro võrra ja ulatus 164 miljoni euroni. Teenuste eksport kasvas 12% ja import 5%. Investeerimistulude ja jooksevülekannete ehk esmase ja teisese tulu netoväljavool kokku suurenes aastaga 5 miljoni euro võrra ja oli 41 miljonit eurot.
Uuuringu kohaselt väheneb tööealiste arv lähiaastatel 43 000 inimese võrra, sotsiaalkaitseminister Kaia Iva sõnul vajab tööturg seetõttu paindlikkust ja hoiakute muutust.
Kinnisvarabüroo Center Kinnisvara hinnangul ületab keskmise Tallinna korteri turuväärtus 90 000 euro piiri ilmselt uue aasta esimestel kuudel.
If Kindlustus tõi turule tervisekindlustuse, mis on mõeldud ettevõtetele oma töötajate tervisega seotud kulutuste katmiseks.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference