Õigus
Teisipäev, 19 Detsember 2017 10:38

Eksperiment audiitortegevuse seadusega

Aastal 2017 asus kogu audiitorite töö järele valvama avaliku järelevalve nõukogu, kuhu värske praktilise kogemusega vandeaudiitorid enam ei tohi kuuluda. Samal ajal suurendati nõukogu kohustusi, mistõttu audiitorteenuste hinnad kasvavad.

Teisipäev, 19 Detsember 2017 10:20

Töökäte puudus muudab ettevõtja leidlikumaks

Vabade ametikohtade arv on kerkinud kõrgeimale tasemele alates 2008. aastast, mis väljendab tõsist töökäte puudust ettevõtlussektoris. Lahendus tööjõukriisi ületamiseks on töötajate värbamine välisriikidest, kuid loodetavasti aitab kiire palgakasv välja mõelda ka äriplaane, mille puhul tööjõu arvust ja hinnast on olulisem selle kvaliteet.
Euroopa Liidu energeetikaministrid otsustasid esmaspäevasel kohtumisel Brüsselis, et aastaks 2030 peab taastuvenergia osakaal kasvama, moodustades kogutarbimisest vähemalt 27 protsenti, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete osakond.
Peaminister Jüri Ratas on valmis selleks, et Eesti maksab tulevikus Euroopa Liidu eelarvesse rohkem kui praegu, selgub valitsuse pressiesindaja saadetud viitest BNS-ile.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference