Ühiskond
Valitsus kinnitas 21. detsembril järgmise aasta 1. jaanuarist tunnitasu alammääraks 2,97 eurot praeguse 2,78 euro asemel ja kuutasu alammääraks täistööajaga töötamise korral 500 eurot praeguse 470 euro asemel.
Ilmunud on veebiajakirja Raamatupidamisuudised Pluss 2017. aasta kuues number.
Meil on rõõm teatada, et ilmunud on ajakirja Raamatupidamisuudised uus, 2017. aasta detsembrinumber. Toimetus sai uued numbrid kätte ja peagi jõuavad need lugejateni!
Swedbanki eluaseme taskukohasuse indeksi järgi Tallinna eluaseme taskukohasus selle aasta kolmandas kvartalis võrreldes aastatagusega veidi paranes. Kinnisvara hinnakasv aeglustus 4,1 protsendini aastases arvestuses. Tööjõuturul on olukord jätkuvalt pingeline ning hoogsa majanduskasvu tingimustes palgasurve püsib. Kolmandas kvartalis suurenes pealinlaste netopalk 6,6 protsenti aastases arvestuses. Seega ületas palgakasv korterite hinnakasvu, mis muutis eluaseme veidi taskukohasemaks.
15. detsembril jõudsid Euroopa Liidu liikmesriigid Brüsselis kokkuleppele, et ringhäälinguorganisatsioonide tegutsemist reformiva määruse eelnõu osas võivad alata läbirääkimised Euroopa Parlamendiga.
Justiitsminister Urmas Reinsalu saatis kooskõlastusringile tsiviilkohtumenetluse seadustiku ja teiste seaduste muutmise eelnõu, millega püütakse vähendada riigikohtu töökoormust menetluslike kaebuste läbivaatamise arvelt, muudetakse vaidlustavate menetluskulude piirmäära ning täitemenetluse seadustikku, mis puudutab abikaasade ühisvara arvel täitemenetluse läbiviimist. Eelnõu peamine eesmärk on kohtute menetluskoormuse vähendamine ning kohtupidamise üldise tõhususe suurendamine.
Jõulu ajal on poodides hullumaja ja klienditeenindajana on sel perioodil puhkepauside pidamine keeruline. Tunnen, et olen selle tõttu tööpäeva lõpuks täiesti läbi. Kas mul on õigus kasutada oma ettenähtud puhkepause ka kiirel jõulu ajal, kui poes on inimesi palju ja järjekorrad on pikad?
Riigikogu majanduskomisjoni esimees Sven Sester ei näe põhjust, miks ei peaks president välja kuulutama alkoholi- ja reklaamiseaduse muudatust, kuigi ka see kehtestab erisused laevades ja lennujaamas müüdavale alkoholile, nagu suvel välja kuulutamata jäetud magustatud joogi seadus.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference