Ilmunud õigusaktid
Majandusanalüütiku ja endise peaministri majandusnõuniku Ruta Arumäe hinnangul peaks alkoholiaktsiisi mõju majandusele uurima laiemalt, kuid suures plaanis ei mõjuta aktsiisi tõstmine Eesti konkurentsivõimet.
Valitsus plaanib vähendada energiaintensiivsete tööstusettevõtete elektriaktsiisi määra 90-protsendiliselt juba 2018. aastast.
Eesti kütusemüüjaid koondav Eesti Õliühing leiab, et kavandatav uus vedelkütuse seadus on vajalik, et Eesti kütuseturul väheneks maksupettuste arv ja konkurents muutuks sektoris tegutsevate ettevõtete vahel võrdsemaks.
Meie tootmisettevõttesse tuleb tööle uus töötaja, kellel on kuulmispuue. Millega peaksime töökeskkonnas arvestama, et töötajal oleks võimalikult lihtne sisse elada ning tööle asuda? Kas peaksime tegema mingisuguseid muutusi?
Esmaspäev, 04 Detsember 2017 10:05

SEB alustas 4. detsembrist välkmaksete pakkumist

Alates 4. detsembrist pakub SEB Eesti ja SEB Läti välkmaksete teenust, mis võimaldab teha Euroopa-siseseid ja riigisiseseid kuni 15 000 euro suuruseid ülekandeid ööpäevaringselt mõne sekundiga.
Tööportaali CV Keskus värske küsitlus näitab, et iga teine töötaja teeb ületunde ja rohkem kui iga viies teeb ületunde tasuta, mida on rohkem kui aasta tagasi.
Kui sotsiaalkindlustusameti kulu ühele ekspertiisile oli mullu viis eurot, siis töötukassa maksab riigihankega leitud lepingupartneritele dokumendipõhise hindamise eest keskmiselt 97,56 eurot, kirjutab sotsiaalministeerium enda blogis.
Jaekaubandusettevõtete müügitulu suurenes 2017. aasta oktoobris aastatagusega võrreldes püsivhindades 2 protsenti 572,1 miljoni euroni, kuid vähenes võrreldes septembriga 4 protsendi võrra.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!