Õigus
Euroopa Liidus (EL) kasvasid neljandas kvartalis tööjõukulud aastaga 1,7 protsenti ning euroalas 1,6 protsenti.
Järgmise nädala teisipäeval hakkab Eesti Pank – nagu ka teised euroala keskpangad – laskma ringlusse uue kujunduse ja turvaelementidega 50-euroseid pangatähti; ettevõtjad peavad tagama, et uute 50-euroste sujuvaks kasutuselevõtuks ollakse tehniliselt valmis.
Kümmekond aastat tagasi hakkas sularaha kasutamine oluliselt vähenema – töötasu hakati valdavalt maksma ülekandega pangakontole, majanduskulude avanssi ja aruandlust hakati samuti arveldama panga kaudu. Ärme siinkohal räägi neist ettevõtetest, kes riigimaksude vältimiseks ümbrikupalka maksavad.
Teisipäev, 28 Märts 2017 10:55

Kuidas on õige dividende maksta?

Dividendide maksmine oma firmast on lihtne ja mis peamine – meeldiv. Siiski varitseb siin terve hulk ohte, millest tasub sekelduste vältimiseks hoiduda. Halvimal juhul tähendavad need eksimused maksuhalduri külastust, lisaraha otsimist või koguni dividendide tagasimaksmist. Hüva nõu annavad maksu- ja ärinõustamisteenuseid pakkuva ettevõtte BDO Eesti asjatundjad SEB profiblogis.
Võltsarvete esitamise petuskeemi avastamisele peab järgnema suurem revisjon haigekassas, aga üle tuleb kontrollida ka sotsiaalkindlustusametile ja töötukassale esitatud arved, leiab haigekassa nõukogu liige, riigikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Maris Lauri.
Taotlusvoor „Haridusasutuste arendusprojektid uuenevat õpikäsitust toetava organisatsioonikultuuri loomiseks“ on avatud 2. maini.
Taasiseseisvunud Eesti esimese portselannõude sarja autor Liisu Arro kogus ühisrahastusplatvormil Fundwise üle 75 000 euro ning sai kampaania lõppedes kohe veel ühe 15 000 eurose lisainvesteeringu. Sealjuures oli noorim investor 18-aastane ja vanim 75.
KredEx Krediidikindlustus hakkab alustavatele eksportijatele ja väikeste ekspordimahtudega Eesti ettevõtetele pakkuma lihtsamat võimalust kindlustada end tellijate makseriskide vastu.
Riigile üle antud halvas seisundis kinnisvara ehk rämpskinnisvara hulk on tänavu hüppeliselt kasvanud; kuna tegemist on süveneva probleemiga, kaalub rahandusministeerium seaduse muutmist nii, et kehvas seisus kinnisvara ei saaks enam riigile niisama lihtsalt loovutada, kirjutab Postimees.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255