Ilmunud õigusaktid

Eesti, Läti ja Leedu terviseministeeriumid leppisid teisipäeval Vilniuses toimunud kohtumisel kokku ühistes kavatsustes alkoholi-, tubaka- ja tervislikku toitumist edendava poliitika kujundamisel, kokkuleppe raames vahetatakse teavet ja kogemusi piirangute seadmisel alkoholi kättesaadavusel, tubakatoodete võrdsustamisel ja arendatakse koostööd toidutööstusega.

Riigikohus ei toeta rahandusministeeriumi ideed taaslubada Eestis vastastike kindlustusseltside asutamise ja tegutsemise.

Riigikogu keskkonnakomisjon plaanib valitsuse algatatud metsaseaduse muudatusse lisada võimaluse piirata raielangi pindala ja lubada linna rohealal metsa raiumist vaid omavalitsuse loa alusel.

Toetuse eesmärgiks on suurendada avamaaköögiviljade ning puu- ja köögiviljade kasvupinda, suurendada kogutoodangut ning parandada puu- ja köögiviljasektori konkurentsivõimet.
Teisipäev, 16 Mai 2017 09:17

Loodi Eesti Väikeaktsionäride Liit

Loodi Eesti Väikeaktsionäride Liit (EVAL), mille eesmärk on seista väikeaktsionäride õiguste eest.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!