Majandus ja äri
Teisipäev, 02 Mai 2017 16:46

Piiriüleste litsentsitasude maksustamine

Tänapäeval tekib litsentsitasu kohta küsimusi aina rohkem, sest nii Eesti kui ka välismaa ettevõtjad soetavad, müüvad, arendavad ja kasutavad IT-erilahendusi.

20. aprilliks tuli reisiettevõtjatel esitada tarbijakaitseametile 2017. aasta esimese kvartali pakettreiside kogumüügi aruanne, mida ei esitanud 12 reisifirmat, mistõttu amet pani nad musta nimekirja.

Teisipäevast kuni 22. maini saab põllumajanduse registrite ja informatsiooni ametile (PRIA) esitada taotlusi pindalatoetuste, maaelu arengukava (MAK) loomatoetuste ning toetusõiguste alusel makstavate üleminekutoetuste saamiseks.

Kreeka jõudis teisipäeval öö läbi kestnud kõneluste järel rahvusvaheliste kreeditoritega esialgse kokkuleppeni uue laenuosa suhtes.

Töötukassa toetab alates maist tööl käivaid inimesi kutse-, kõrg- või rakenduskõrghariduse omandamisel, kuni ühe aasta kestvatel tööturukoolitustel osalemisel ja kvalifikatsiooni tõendava dokumendi saamisel, tööandjad saavad taotleda töötajate koolitamiseks koolitustoetust.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference