Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Reede, 05 Mai 2017

Tehnilise järelevalve ameti statistika kohaselt kaotas tänavu aprillis Eesti mobiilioperaatoritest enim numbreid Tele2 Eesti AS, mille võrgust lahkus 771 numbrit; kvartalis kaotas enim numbreid Telia.

Finantsinspektsiooni juhatuse esimehe Kilvar Kessleri hinnangul hakkavad hoiu-laenuühistud Eesti finantsturul järejst olulisemaks muutuma, kuid ühistutele erinevalt kommertspankadest ja ühistupankadest ei väljasta finantsinspektsioon tegevusluba ja nad ei kuulu inspektsiooni järelvalve alla.

On aasta 2017. Kaks aastat tagasi kirjutasin blogiartikli “Ehitusvaidluste lahendamise ABC“, kus käsitlesin ühte 2010.a alanud ehitusvaidlust ja selles tehtud Riigikohtu otsust. Viidatud otsus tühistas varasema ning andis alama astme kohtule juhised, kuidas asi õigesti otsustada. Tänaseks on vaidlus korduvalt pendeldanud erinevate kohtuastmete vahel ning seda on lahendanud kokku kuus erinevat kohtukoosseisu, kelle seisukohad ehitaja vastutuse osas on kohati täiesti vastupidised. Jõustunud kohtulahendit selles asjas tänase seisuga veel ei ole.

Valuutavahetuse ja kullamüügiga tegelev Tavid AS valmistab ette plaani mõne aasta jooksul börsile minna, sest see võimaldaks ettevõttel avada kontorid ka Singapuris ja Londonis.