Maksud ja raamatupidamine

Eesti oli 2017. aastal Euroopa Komisjoni DESI indeksi põhjal, mis mõõdab riikide majanduse ja ühiskonna digitaliseeritust, Euroopas üheksas.

Riigikohtu hinnangul on põlevkivi kaevandamisel tekkiv aherainekillustik jääde, mitte kõrvalsaadus, kui ettevõte ei teeni selle müügi pealt tulu ja soovib aherainekillustikku kõrvalsaaduseks kvalifitseerides vähendada sellelt tekkivat saastetasu.
Justiitsminister Urmas Reinsalu jättis ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministri Urve Palo riiklike üürimajade rajamise toetamise määruse kooskõlastamata, sest see ei toeta vähekindlustatud inimesi.
Eesti ja Soome asutasid X-tee arendamiseks MTÜ nimega Nordic Institute for Interoperability Solutions (NIIS) ehk Põhjamaade Koosvõimelahenduste Instituut ning see hakkab paiknema Tallinnas.
Kantar Emori reklaamikulutuste uuringu kohaselt kasvas Eesti meediareklaamiturg 2016. aastal 1,6 protsenti 94,1 miljoni euroni.
Advokaadid lõid Eesti idufirmadele avaliku dokumendibaasi, kus on 15 tasuta allalaetavat dokumenti, mis on vajalikud idufirmade tegevuse alustamiseks.
Reisikindlustuse eesmärk on hüvitada reisiga seotud võimalikud ootamatud kulud, ent tarbijal on oluline teada, et kindlustus ei hüvita automaatselt igasugust kahju ehk sajaprotsendilist kindlustuskaitset ei ole olemas.
Statistikaameti andmetel vähenes info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) sektori kogukasum 2017. aasta esimeses kvartalis 47,9 protsenti 19,5 miljonile eurole.
Eesti elektrisüsteemihalduri Elering AS andmeil sai maikuus enim taastuvenergia toetust Fortum Eesti AS koos tütarfirmaga, millele läks ligi 1,7 miljonit eurot.
1. oktoobrist hakkab Venemaal kehtima Tax Free-süsteem ehk käibemaksuvabastus turistidele, vahendab uudisteagentuur TASS.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference