Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Reede, 02 Juuni 2017

Juunist peavad väetise, taimekaitsevahendite ja teiste võimalikku ohtu põhjustavate kemikaalide pakendid olema märgistatud uute ohupiktogrammidega.

Härra X valitakse osaühingu juhatuse liikmeks. Juhatuse liige on rahul: ta on valitud kolmeks aastaks ja poolte vahel on kokkulepe märkimisväärse suurusega juhatuse liikme tasu maksmiseks. Ühel päeval aga esitavad osanikud ootamatult juhatuse liikme tasu tagastamise nõude. Ennekuulmatu? Mitte päris.

Eesti Panga teatel on kaardimaksete vahendustasude määruse mõjul langenud kaardimaksete kulud eelkõige suuremate kaupmeeste jaoks.

Tarbijakaitseamet alustas eile kuu aega kestva teavituskampaaniaga „Alati ei saa Tarbijakaitseamet Sind aidata. Tunne oma kohustusi!“, mille keskmes on tarbijate kohustused. Amet lükkab ümber ka tarbijate seas levinud eksiarvamusi, millest tihti saavad alguse mured ja kaebused.

Keskerakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esindajad jõudsid neljapäeval valitsuskoalitsiooni maksupaketi muudatustes kokkuleppele.