Õigus
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski ütles neljapäeval Brüsselis Euroopa Parlamendi tööhõive- ja sotsiaalkomisjonile (EMPL) peetud kõnes, et Euroopal tuleb kiiresti kohaneda majanduse ja tööturu muutustega.
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) soovib maksu- ja tolliametilt (MTA) saada ligipääsu ettevõtete maksuandmetele, et jälgida toetusesaajate raha kasutamist ning avastada võimalikke riske avaliku raha kasutamisel.
Eesti on koos veel seitsme riigiga maailma digitaalse arengu eliidis, selgub USA Tuftsi ülikooli juures tegutseva Fletcheri kooli ja Mastercardi koostöös läbiviidud uuringust.
Valitsus ei toetanud 13. juulil seadusemuudatust, mis oleks muutnud kolmandate riikide kodanikel Eestis maa ostmise raskemaks.
Majandus- ja taristuminister Kadri Simson tutvustas 11. juulil Brüsselis Euroopa Parlamendi transpordi- ja turismikomisjonis Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise prioriteete transpordis. Eesti üheks peamiseks rolliks eesistujana saab maanteetranspordi turu toimimise ning kutseliste juhtide töötingimuste ja sotsiaaltagatiste kitsaskohtade lahendamine.
ERR avaldas ülevaate Eesti progressiivsete pensionifondide tulemustest – esimesel poolaastal on kõige paremaid tulemusi näidanud Swedbanki pensionifondid.
Valitsus plaanib toetada MTÜ Eesti Intellektuaalomandi ja Tehnoloogiasiirde Keskus (EITK) töö lõpetamise ja keskuse ülesannete, mis on vajalikud tööstusomandi kaitse Pariisi konventsiooni täitmiseks ning ettevõtete tervikliku arendustegevuse toetamiseks, üleandmisega Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele (EAS).
Riigihalduse minister Jaak Aab tutvustas 12. juuli  Euroopa Parlamendi regionaalarengu komisjonile Eesti eesistumise prioriteete ja tegevusi ning keskendus selles eelkõige ühtekuuluvuspoliitikale.
Neljapäev, 13 Juuli 2017 09:27

Õigusloome viiakse digiajastuga vastavusse

12. juulil tutvustas justiitsminister Urmas Reinsalu Eesti eesistumise plaane Euroopa Parlamendi õiguskomisjonile (JURI) ning vastas nende küsimustele.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference