Maksud ja raamatupidamine
Kuna nutitelefon on pea igaühel, kurdavad tarbijad üha sagedamini, et remondi käigus on telefonile tekitatud mehhaanilisi vigastusi, mida enne ei esinenud. Selliste vaidluste tekkimist saavad ennetada nii tarbijad kui ka kauplejad, fikseerides seadme täpse olukorra erineval viisil.
Tuginedes elanike küsitlusele, kinnitas valitsus otsuse, mille järgi hakkab Setomaa vald kuuluma Võru maakonna koosseisu.
Euroopa Liidu praegused ettevõtluse toetamise mehhanismid ei sobi iduettevõtete jaoks, leiab president Toomas Hendrik Ilves.
Tartu Ülikoolis (TÜ) kaitstud doktoritöö kohaselt avaldavad ligi pooled Eesti ajalehed märgistamata reklaamtekste ehk hübriidajakirjandust, mis on valdkonna üks suurimaid näitajaid ja toetab demokraatia nõrgenemist.
Reede, 14 Juuli 2017 13:00

Eesti riigivalitsemine on efektiivne

Eesti on avaliku teenistuse tõhususe (CiSE) tänavuses indeksis 31 riigi arvestuses seitsmendal kohal. Eesti edastab mitmeid arenenuid demokraatiaid ning on Ida-Euroopa riikide hulgas esimene. Riikide arvestuses on Eesti esikohal avaliku teenistuse tõhususe suhtes SKP-sse.
SEB Grupp avaldas täna 2017. aasta teise kvartali majandustulemused.
Valitsus toetas neljapäeval ravimiseaduse täiendamise eelnõu, millga riigikogu sotsiaalkomisjon soovib kaasa aidata ravimite järjepidevale saadaolekule.
Juunis kasvasid keskmised leibkondade kuu kulutused tarbekaupadele Balti riikides enim Eestis, kus need tõusid maiga võrreldes 2,23 protsenti 506 euroni.
Maailma juhtiv majandusajakiri Euromoney nimetas 2017. aasta Eesti parimaks pangaks SEB. Sama tunnustuse osaliseks sai SEB ka Lätis.
Euroopa Liidu (EL) keskkonnaministrid arutasid neljapäevasel mitteametlikul kohtumisel Tallinnas ökoinnovatsiooni ja jätkusuutlikumale eluviisile ülemineku kiirendamist; ministrite sõnul tuleb jätkusuutlike harjumuste saavutamiseks asendada senine majandusmudel ringmajanduse mudeliga.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference