Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Teisipäev, 18 Juuli 2017
Läti rahandusminister Dana Reizniece-Ozola ütles usutluses telekanalile LNT, et kui kütusetarbimine langeb oluliselt, võib riik aktsiisitõusu otsust muuta.
Euroopa Liidu telekommunikatsiooniministrid allkirjastasid teisipäeval Tallinnas ühisdeklaratsiooni, mille abil kinnitavad valmisolekut edendada Euroopa 5G turgu.
Statistikaamet loob koostöös maksu- ja tolliametiga (MTA) projekti Aruandlus 3.0 raames ettevõtetele aruandeaasta andmete automaatse esitamise lahenduse.
Regionaalhaldusministri Jaak Aabi sõnul on Ida-Virumaa kontekstis 70-80 töökoha puhul juba konkreetselt teada, kuhu nad peagi Tallinnast välja liiguvad, kirjutab Põhjarannik.
Riigikohus ei võtnud menetlusse Võru, Lasva, Sõmerpalu, Vastseliina, Emmaste, Rakke ja Koeru valla määruskaebusi, kes taotlesid halduskohtult valdade sundliitmist puudutavate valitsuse määruste tühistamist ja esialgse õiguskaitse kohaldamist.
Teisipäev, 18 Juuli 2017 11:31

Kümme muudatust FIE-de maksustamisel

Rahandusministeerium saatis kooskõlastusringile sotsiaalmaksuseaduse ja tulumaksuseaduse muudatused, millega muudetakse soodsamaks FIE-de ettevõtlustulu tulu- ja sotsiaalmaksuga maksustamise reegleid.
LHV Panga investeerimislepinguga klientidel on ligipääs LHV Powertraderi programmile, mis on tänu hiljutisele uuendusele nüüd kättesaadav ka tahvelarvuti või mobiili veebilehitsejat kasutades.
Töövõimereformi käigus ei ole muutunud tööandja kohustus maksta tööõnnetuse või kutsehaiguse korral kahjuhüvitist, samuti ei ole muutunud üldised kahjuhüvitise maksmise tingimused, vastas sotsiaalministeerium advokaadibüroole LMP.
Valitsuse otsus jätta rahastamata Lelle-Pärnu raudteelõigu remont ning lõpetada vedude tellimine alates 2019. aastast on Edelaraudtee hinnangul kahetsusväärne, kuna jätab Eesti ilma terviklikust raudteevõrgustikust.
Kanada reitinguagentuur DBRS Ratings Limited andis Eestile pikaajalise reitingu tasemel AA (low) ning lühiajalise reitingu tasemel R-1 (middle), agentuur hindab reitingute trendi stabiilseks.