Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Reede, 21 Juuli 2017
Kuue kuu Euribor püsis neljapäeval rekordmadalal -0,274 protsendi tasemel.
Alternatiivsete tubakatoodete (sh e-vedelike) käitlemine ja aktsiisiga maksustamine alates 01.01.2018.
Statistikaameti andmetel asub 70% vabadest ametikohtadest Harjumaal, sellest omakorda 57% Tallinnas. Harjumaale järgneb Tartu vaid 8%-ga. Kuidas teha nii, et Eesti elu edeneks igas Eestimaa paigas ja karjääri tegemiseks ei peaks kolima pealinna? Swedbank on seadnud üheks oma eesmärgiks luua uusi töökohti just Tallinnast kaugemale.
SEB pakub uudset investeerimisvõimalust: investeering fondi ja tähtajaline hoius kõrgema intressiga.
Rahaasjade Teabekeskuse hiljutise uuringu järgi soovivad järjest rohkemad eestimaalased tegeleda ettevõtlusega. Oma äri on proovinud alustada iga viies elanik, nendest pooltel ehk igal kümnendal on toimiv ettevõte ka praegu. Koguni 40% elanikest on ettevõtte loomise peale mõelnud, kuid pole mõtte ellurakendamiseni seni jõudnud.
Rahvusvaheline Valuutafond (IMF) kiitis neljapäeva hilisõhtul "põhimõtteliselt heaks" uue 1,5 miljardi euro (1,8 miljardi USA dollari) suuruse laenuprogrammi Kreekale, kuid koheselt raha ei eraldata, edastas teiste seas väljaanne Financial Times.
EKP nõukogu tegi oma korraliste majandus- ja monetaaranalüüside põhjal otsuse jätta EKP baasintressimäärad muutmata. Euroopa Keskpank eeldab, et need püsivad praegusel tasemel pikema aja vältel ning tunduvalt kauem, kui tehakse netovaraoste. Mittestandardsete rahapoliitiliste meetmetega seoses kinnitab keskpank, et igakuiseid netovaraoste 60 miljardi euro ulatuses kavatsetakse teha kuni 2017. aasta detsembri lõpuni või vajaduse korral kauem ning igal juhul seni, kuni inflatsiooni areng on EKP nõukogu hinnangul püsivalt kohandunud kooskõlas nõukogu inflatsioonieesmärgiga. Samal ajal kui tehakse netovaraoste, reinvesteeritakse varaostukava raames soetatud aegumistähtajani jõudnud väärtpaberitelt laekuvad põhiosa tagasimaksed.
Esimesed neli valda pöördus sundliitmise vastu riigikohtusse, teatas rahvusringhääling (ERR) reedel.