Maksud ja raamatupidamine
Valitsus otsustas neljapäeval suurendada kohalike omavalitsuste tulusid järgmise nelja aasta jooksul kokku 184 miljoni euro ulatuses ja anda ka omavalitsustele kohustusi juurde.
Valitsus plaanib luua täiendava retseptiravimite hüvitamise süsteemi inimestele, kellel kulub aastas enam kui 100 eurot ravimitele; täiendav hüvitis rakendub automaatselt ja läheb maksma 3 miljonit eurot.
55 protsenti Eesti elanikest soovib II samba pensionifondi valimisel lisainfot ja spetsialisti nõustamist, samas kui 15 protsenti teeb otsuse ise, näitab SEB pensioniküsitlus.
Läti pruulikodade liit hoiatas, et kui Läti seim võtab neljapäeval vastu aktsiisimäärade kiirtõstmise, võib Läti õlletööstus kaotada 30 protsenti töökohtadest ning see mõjuks hävitavalt väiksematele pruulikodadele.
Kultuuriministeerium toetab kaheksat kultuuripärandi digiteerimise projekti kokku 35 680 euroga.
Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond toetas Pärnu Vanalinna Põhikooli rekonstrueerimist 2,9 miljoni euroga.
Majandusministeeriumis kolmapäeval kogunenud liikluskomisjon arutas võimalusi anda väiksemate liiklusrikkumiste menetlemise õigus lisaks politseile ka omavalitsustele.
Neljapäev, 27 Juuli 2017 11:15

Ka Harvardi diplom ei anna elamisluba

Mõni nädal tagasi sai kinnitust ammu kardetud fakt – välismaalaste sisserände piirarv täitub sel aastal juba juulis. See tähendab, et kui mõni kolmandast riigist pärit välismaalane soovib elamisloa alusel Eestisse tööle tulla, ei anna riik selleks luba, vähemalt mitte sel aastal. Isegi Massachusettsi Tehnoloogiainstituudi, Harvardi või Stanfordi ülikooli lõpetanud India, Venemaa või Türgi kodanikule öeldakse kindel „ei“.
Peipsi ääres soolakurki tootev Veeta OÜ omanik Freddy Poklonsky kaalub kohalike töökäte puudumise tõttu järgmiseks hooajaks Ukraina tööliste värbaminst.
CV Keskus.ee värske küsitluse järgi tunnistas iga seitsmes vastanu ümbrikupalga saamist, kusjuures ümbrikupalk on levinuim madala haridustasemega töötajate ja noorte seas ning ehitus- ja kinnisvarasektoris.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255