Tööõigus ja tööturg

Keskkonnaministeerium saatis kooskõlastusringile metsa majandamise eeskirja eelnõu, mida on täiendatud tulenevalt metsaseaduse uuendamisest. Muudatustega alandatakse viljakate kasvukohatüüpide kuusikute raievanust ja soodustatakse lageraiele alternatiivsete raieliikide – turberaiete ja valikraie -  kasutamist, leevendades nendele seatud piiranguid.

Eesti pangade hinnangul toob makseasutuste ja e-raha asutuste seaduse muutmine kaasa mõningase konkurentsi suurenemise Eesti makseteenuste turul, kuid selles endale probleemi ei nähta.
Vastu võetud 14.06.2017
Nutitelefoni rakendustepoodidest leiab tuhandeid fotorakendusi, mis teevad pildid ilusamaks. Neile vastukaaluks on aga nüüd tekkinud uus sotsiaalmeediatrend postitada võimalikult koledaid fotosid. Tele2 tootedirektor Katrin Aron kirjeldab moega kaasaskäijatele kolme rakendust, mis annavad piltidele ja videotele tõeliselt eemaletõukava välimuse.
Euroopa Rekonstruktsiooni ja Arengupank (EBRD) aitab Lätil arendada plaani Läti kapitalituru reitingu tõstmisel väljakujunenud turuks.
Ukraina-Venemaa vahelise konflikti tõttu takerdunud 170 miljoni eurose andmelao rajamine selgub järgmise aasta jooksul.
Reede, 11 August 2017 10:24

Soovin palgata välismaalast!

Lühiajalise töötamise registreerimine on mõnevõrra lihtsustunud.

Juurdepääs käesolevale materjalile on finants- ja õigusajakirja RUP tellijatel.

Pindi Kinnisvara tegevjuhi Elari Udami sõnul on peale tulumaksu mahaarvestamist Tallinnas mõistlik üüritootlus 5-6 protsendi vahel, samas on investeerimisvõimalused üha kesisemad.

Kuidas põhjendada pangale ettevõtte kahjumiga lõppenud majandusaasta tulemusi arvelduslaenu saamiseks?

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference