Majandus ja äri
Valitsus plaanib neljapäevasel valitsuse istungil toetada makseasutuste ja e-raha asutuste seaduse muutmise eelnõud, millega muutuvad muu hulgas turvanõuded makseteenuse pakkujatele rangemaks ning väheneb kliendi pangakaardi kuritarvitamise omavastutus 50 eurole.
Reklaamivaba voogedastusteenus Viaplay hakkas ainsa omalaadse keskkonnana Eestis pakkuma ka mobiilimakse võimalust.
SEB majandusanalüütiku Mihkel Nestori hinnangul on märkimisväärne Soome tõusmine Eesti kaupade suurimaks ekspordiriigiks.
Rahvusvaheline majandusajakiri Global Finance nimetas SEB eraklientidele ja äriklientidele pakutavad digitaalsed lahendused Eesti parimaks. Sama auhinna pälvis SEB ka Lätis ja Leedus. Eestis tunnistati SEB eraklientide
digitaalsed lahendused parimaks juba neljandat aastat järjest.
Kindlustusettevõte If P&C Insurance AS-i kuue kuu puhaskasum Eesti, Läti ja Leedu ärides oli 7,2 miljonit eurot, kasvades aasta varasemaga võrreldes 7,5 protsenti.
Kundas asuv haavamassitootja Estonian Cell lubab Eestisse teha 20 miljoni euro suuruse lisainvesteeringu, kui riik võimaldab ettevõttele soodsama energiaaktsiisi.
Rahandusministeeriumi tellimusel alustatakse Riigi Kinnisvara AS-i tegevusvormi analüüsi. Analüüsiga selgitatakse välja RKAS-ile sobivaim juriidiline vorm ja selle muutmiseks vajalikud ümberkorraldused.
Selle aasta teise kvartali Eesti Tööandjate Keskliidu küsitluse kohaselt hindab 66 protsenti ettevõtjatest valitsuse tegevuse mõju ettevõtluskeskkonna konkurentsivõimele negatiivseks; kolm kuud tagasi oli negatiivsete hinnangute osakaal 50% protsenti, aasta tagasi aga vaid 35 protsenti.
Kolmapäev, 09 August 2017 10:55

Kas raha koguda või laenata?

See küsimus tekib elu jooksul enamikul suuremaid tarbimisotsuseid tegevatel inimestel. Sellele küsimusele ei ole ühte õiget vastust. Enda jaoks parima viisi leidmiseks kaaluge erinevaid võimalusi.
Nii juunis kui ka teises kvartalis kaubavahetus suurenes; kui juunis kasvas eksport 11 protsenti ja import 6 protsenti, siis teises kvartalis tervikuna suurenes eksport 8 ja import 7 protsenti.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference