Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Kolmapäev, 10 Jaanuar 2018
Justiitsministeerium ei toeta Reformierakonna algatust, mille järgi võiks kuriteokahju sissenõudmist vedada prokurtuur, kui kahju kannatanud kohalik omavalitsus seda mingil põhjusel teha ei soovi.
Valitsus plaanib 11. heaks kiita pankrotiseaduse, krediidiasutuste seaduse ja töötuskindlustuse seaduse muudatuse, mis hõlbustab tööandja pankroti korral töötajal maksejõuhüvitise saamise ja tagab selguse pankrotihalduri tasu maksmises.
Pakume välja põneva viisi, kuidas mänguliselt raha koguda ja aastaga vähemalt 1000 eurot säästa. Süsteem on lihtne: iga nädal tuleb  kõrvale panna nädala numbrile vastav summa. „Esimesel nädalal tuleb panna kõrvale üks, teisel kaks, kolmandal kolm eurot. Igal nädalal kasvab kogumishoiusele kantav summa ühe euro võrra,” tutvustab mängulist kogumise võimalust SEB rahaasjade ekspert Katrin Laks. Artikli koostas vabakutseline ajakirjanik Getter Orusalu.
Paar aastat võiks Eestis elada nii, et uusi seadusi ei tehtaks juurde, aga kui mõnd siiski on tarvis, tuleks esmalt mõni varasem seadus tühistada, ütles ettevõtja Indrek Neivelt teisipäeval ETV saates "Foorum".
Saksa Ifo instituudi hinnangul on euroala majanduse kasv tugev, ning esimese ja teise kvartali kasvuks prognoositakse vastavalt 0,6 ja 0,5 protsenti.
Uuest aastast muutusid oluliselt paindlikumaks pensioni II samba väljamaksete võimalused. Uue, 1. jaanuarist kehtima hakanud kogumispensionide seaduse redaktsiooni kohaselt on II samba väljamaksetele õigust omaval isikul lubatud sõlmida mitu väljamakselepingut korraga.
Tööinspektsiooni kehtivast töö- ja puhkeaja juhendist jääb mulje, nagu tuleks töötajale maksta ületundide puhul töötasu nii ületundide eest kui ka vaba aja eest. Kaubanduskoja hinnangul on selline käsitlus vastuolus töölepingu seadusega ning seetõttu tegime tööinspektsioonile ettepaneku juhendit muuta.
Rahandusministeeriumi hinnangul suurendab kütusemüüjate tagatisnõuete karmistamine turul ausat konkurentsi.
Arco Vara analüütiku Mihkel Eliste hinnangul muutub Eesti väikelinnade kinnisvaraturg aktiivsemaks ning lisandub uusarendusi.
Keskerakondlasest riigikogu majanduskomisjoni liikme Erki Savisaare sõnul võiks riik või kohalik omavalitsus toetada maapoode otseselt.