Ilmunud õigusaktid
Maksu- ja tolliamet (MTA) loobub oktoobri lõpus Danske panga makselingi kasutamisest e-maksuametis.
Reede, 12 Oktoober 2018 14:36

Kütuse käitlemise andmekogu põhimäärus

Rahandusministri 31.07.2018 määrus nr 32
Eesti tööstustoodang kasvas augustis Euroopa Liidu (EL) keskmisest veidi enam, Eestis oli kuine kasv 1,5 protsenti, euroalal 1 protsent ja EL-is 0,8 protsenti.
Alates 1. oktoobrist 2018 muutusid viimase majandusaruande puudumise tõttu krediidihinnangud negatiivseks 16 390 ettevõttel, teatab Creditinfo, lisades, et  see on 3405 ettevõtet rohkem kui eelmisel aastal samal ajal.
Soome, Eesti ja Läti gaasi ülekandevõrkude haldajad Gasum, Balticconnector OY, Elering ja Conexus Baltic Grid sõlmisid ühiste kavatsuste protokolli ühtse gaasituru korralduse rakendamiseks kolmes riigis alates 2020. aasta algusest.
Euroopa Komisjoni transpordivoliniku Violeta Bulci sõnul ähvardab Rail Balticu projekti viivituste tõttu Euroopa Liidu (EL) rahast ilmajäämine.
Reede, 12 Oktoober 2018 11:46

Odyssey Europe võttis üle kogu Olympicu

Olympic Entertainment Groupi (OEG) omanik Odyssey Europe viis väikeaktsionäride squueze-outi lõpule ehk kõik Olympicu aktsiad kuuluvad Odyssey-le.
Kiviõli rahvamajas toimub 13. oktoobril esmakordselt Eesti Töötukassa töö- ja karjäärimess.
Oktoober on küberturvalisuse kuu, mille eesmärk on tõsta teadlikkust küberohtudest ja sellest, kuidas vähendada võimalike intsidentide sagedust ja mõju. Euroopa Liidu tasandil on võetud eesmärgiks tagada ühtlaselt kõrge süsteemide turvalisus ja liikmesriikide ning erinevate sektorite koostöö küberturvalisuse tõstmiseks. Selleks võeti 2016. aastal vastu võrgu- ja infoturbe direktiiv. Eestis võeti direktiiv üle mais jõustunud küberturvalisuse seadusega. Kuna mais jõustus ka isikuandmete kaitse üldmäärus, pole küberturvalisuse seaduse nõuded seni suuremat avalikkuse tähelepanu saanud. Selle vea nüüd parandame!
9. oktoobril toimus riigikogus maksuteemaline arutelu "Maksusüsteem – kaos või kaalutlus". Peale Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimehe Toomas Lumani tegid ettekanded ka Eesti Reformierakonna fraktsiooni esimees Jürgen Ligi ning rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler Dmitri Jegorov.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!