Maksud ja raamatupidamine
Euroala kaubandusbilanss oli ülejäänud maailma suhtes augustis 11,7 miljardi euroga ülejäägis, mullu samal ajal oli ülejääk 15,3 miljardit eurot.
Balti riikide elanike vaesuse või sotsiaalse tõrjutuse risk on Euroopa keskmisest suurem, selgub Eurostati andmetest, mis katab 23 Euroopa Liidu 28 liikmesriigist.
Eestis tegutsenud e-Maxima veebipoe asemel sisenes 16. oktoobrist turule ka Lätis ja Leedus tegutsev Maxima Grupile kuuluv veebipood Barbora, ettevõte plaanib e-poe käivet Eestis enam kui kahekordistada.
Teisipäev, 16 Oktoober 2018 14:40

Õigusapteek annab 24. oktoobril abi Kristiines

Eesti Juristide Liit korraldab 24. oktoobril kell 10–18 Kristiine linnaosa valitsuse saalis õigusapteegi.
Ühendkuningriigi töötuse määr püsis augustiga lõppenud kolmekuulisel perioodil 4 protsendil, mis on madalaim tase alates 1975. aastast.
Balti riigid on täielikult taastunud viimasest majanduslangusest – SKT ületab kriisieelse maksimaalse taseme kõigis kolmes riigis. Eestis ületati see juba kaks aastat tagasi. Kuigi majanduskasv möödus oma tipust juba eelmisel aastal, kasvab see  jätkuvalt üle oma potentsiaalse taseme, tööjõupuudus on süvenenud ja palgakasv on kiire. Kas meie majandused on ikka jätkusuutlikul teel või on nad pigem üle kuumenemas?
Aktsiate ülevõtmise temaatika on kütnud viimastel aastatel kirgi nii kohtusaalides kui ka leheveergudel ning on hiljuti taas aktuaalseks muutunud seoses Olympic Entertainment Grupp AS-i (OEG) üldkoosoleku otsusega, millega kiideti heaks vähemusaktsionäridele kuuluvate aktsiate ülevõtmine OEG ja põhiaktsionäri ühinemise läbiviimiseks.
Kaubaveomaht Eesti Raudtee taristul kasvas esimese üheksa kuu jooksul 14,5 protsenti võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ning moodustas kokku pea 10,2 miljoni tonni.
Septembris kasvas tarbijahindade harmoneeritud indeks (THHI) aastaga 3,5 protsenti.
Finantsinspektsiooni (FI) nõukogu esimehe rahandusminister Toomas Tõniste sõnul toetas asutuse nõukogu ühemõtteliselt finantsinspektsiooni seniseid tegevusi rahapesu tõkestamisega seostuvas finantsjärelevalve valdkonnas ning inspektsioon jätkab tööd antud suunal.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference