Maksud ja raamatupidamine
Tööjõunäljas Saksamaa lihtsustab immigratsioonireegleid, et meelitada ligi välismaalt pärit tööotsijaid, muu hulgas saavad hästiintegreeritud töötavad migrandid võimaluse jääda pikaajaliselt riiki.
Teisipäev, 02 Oktoober 2018 14:57

RIA hoiatab väljapressijate eest

Paari viimase nädala jooksul on taas hakanud jõudsamalt levima väljapressimiskirjad, hoiatab Riigi Infosüsteemi Ameti (RIA).
Tallinna ja Helsingi sadamad üheskoos Helsingi linna ning laevaoperaatoritega saavad Euroopa Liidult (EL) toetust 21,4 miljonit eurot Euroopa Ühendamise Rahastu programmist infrastruktuuri investeeringuteks, planeeritud investeeringute kogumaht on 71,2 miljonit eurot.
Balti riikidel võib Põhjamaade elatustasemeni jõudmine võtta aastakümneid, kuid seda protsessi kiirendaksid suuremad kulutused teadus- ja arendustegevusele, märkisid SEB majandusanalüütikud 2. oktoobril Viljandis.
Euroopa Liidu rahandusministrid sõlmisid poliitilise tasandi kokkuleppe, et digiväljaannete käibemaksu saaks langetada paberlehtede ja -raamatutega samale tasemele, kirjutas uudisteagentuur STT 2. septembril.
Teisipäev, 02 Oktoober 2018 13:59

Eesti Gaas ostab 6000-kuupmeetrise LNG punkerlaeva

Eesti Gaas tellib 6000-kuupmeetrise vedeldatud maagaasi (LNG) punkerlaeva, mis on esimene omataoline Läänemere põhja- ja idaosas, 2020. aastal valmiv laev hakkab teenindama Soome lahel seilavaid laevu.
Tuleva kaalub kolmanda samba pensionifondi ning üldise indeksifondi loomist, tulundusühistu 22 asutajat on valmis projekti panustama ühe miljoni euro.
Eesti elanikud eelistavad osta oma naabritest tunduvalt kallimaid autosid, selgus SEB Liisingu tänavu suvel korraldatud uuringust.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoda tunnustas 1. oktoobril ettevõtteid, kes saavutasid parimad kohad konkurentsivõime edetabeli erinevates valdkondades - kümnel tegevusalal tunnustati kokku 30 Eesti ettevõtet.
Fontese värske palgauuringu kohaselt tõusis 73 protsendil töötajaskonnast kuu põhipalk, kui nad tegid sama tööd mis eelmisel aastal - palgatõusu protsent oli 9,7 ja palgakasv üks Euroopa kõrgemaid.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference