Õigus
Rahandusministeerium sõlmis PricewaterhouseCoopers Advisorsiga lepingu analüüsi koostamiseks, mille eesmärk on analüüsida aktsiisipoliitika riske, võimalusi ja mõju majanduskeskkonnale piirikaubanduse tingimustes.
Õlletootja Viru Õlu AS kahjum vähenes aprillis lõppenud majandusaastal poole võrra 576 300 eurole, kahjumi katmiseks investeeris Taani emaettevõte firmasse 3 miljonit eurot.
Tööandja andis meile just teada, et ta alustab ettevõtte likvideerimisega. Meie töötasu pole saanud. Mis saab siis, kui tööandja kuulutab hoopis pankroti välja, aga meie sellest teada ei saa?
Kaubanduskoda tegi riigile ettepaneku kaaluda topeltmaksustamise vältimise lepingu sõlmimist lisaks veel vähemalt 12 riigiga. Sellesse loetellu kuuluvad näiteks Austraalia, Brasiilia ja Hongkong.
55 apteeki üle Eesti sulgeb 29. oktoobri pärastlõunal kell 14 oma uksed, et juhtida tähelepanu seadusandja praagile, mille tõttu tuleb need apteegid hiljemalt juunis lõplikult kinni panna.
Tallinna transpordiameti tellimusel seadistab AS Ridango ühistranspordis süsteemiuuendusi, mis võimaldavad peagi sõidupileti eest tasuda ka kontaktivaba pangakaardiga viibates.
Esmaspäev, 29 Oktoober 2018 13:05

Sunddividendide eelnõu jäi toetuseta

Riigikogus algatati juulis äriseadustiku muutmise eelnõu, millega sooviti tagada väikeinvestorite parem kaitse. Tänaseks on eelnõu jõudnud seisu, kus isegi eelnõu algatajad seda ei toeta.
Riigireformi sihtasutuse ettepanekute täitevvõimu peatükk jätaks praegustest riigiametnikest tööle vaid pooled, kärbiks valitsuse suurust, liidaks ministeeriumid üheks tervikuks ning muudaks peaministri riigi peastrateegiks, kirjutab Postimees.
Alates 1. novembrist on kolmeaastase kehtivusega digi-ID kaartide omanikel võimalik oma kaardi kehtivusaega kahe aasta võrra pikendada.
LHV vanemanalüütiku Sander Danili sõnul on Tallinna Vee areng stabiilne, kuid tariifivaidluse ebaselguse tõttu ei oska LHV anda Tallinna Vee aktsiale õiglase väärtuse hinnangut.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255