Maksud ja raamatupidamine
Teises kvartalis oli Euroopa Liidu (EL) jooksevkonto ülejääk 62 miljardit eurot ehk 1,6 protsenti ühenduse sisemajanduse kogutoodangust (SKT).
Jaemüük kahanes augustis euroalal juuliga võrreldes 0,2 protsenti ning püsis Euroopa Liidus (EL) samal tasemel, Eesti 0,5-protsendiline kasv oli EL-i riikide seas suuruselt üheksas.
Finantsinfoettevõtte Creditinfo värskest ettevõtete maksekäitumise uuringust ilmneb, et tänavu esimesel poolaastal moodustasid kõrge krediidiriskiga ettevõtted 10,5 protsenti valimist, mis on viimase kolme aasta väikseim näitaja aasta esimesel poolel.
Baltikumi era- ja riskikapitaliettevõte Baltcap ja Leedu UAB Keturi Kambariai müüvad Baltimaades 60 kohvikut omava firma Caffeine Norra ettevõttele Reitan Convenience, millele kuulub Eestis R-kiosk.
Uus Maa Kinnisvarabüroo analüütiku Igor Habali sõnul on hakanud uusarenduste eelmüük pikenema.
Transpordi Ametiühingusse kuuluvad bussijuhid saadavad 3. septembril tööandjatele, maanteeametile ja majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile välja teate, et pole nõus tänase palgaga enam tööd jätkama ja on valmis vajadusel oma nõuet toetama aktsioonidega kuni ühistranspordi seiskumiseni välja.
Vabaühendus Korruptsioonivaba Eesti käivitas ausa ja eetilise ärikeskkonna edendamiseks Ausa Ettevõtluse Võrgustiku.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusringile teise pensionisamba muudatuskava, millega väheneksid fondide haldustasud ning seataks tasud sõltuma fondi edukusest, kirjutab Postimees.
Euroopa Parlamendi liikmed kiitsid 2. septembril heaks uued audiovisuaalmeedia teenuste eeskirjad, mille eesmärk on tõhustada alaealiste kaitset, sätestada rangemad nõuded reklaamile ja edendada Euroopa infosisu.
Kinnisvarafirma 1Partner Kommertskinnisvara juhi Kirill Viguli sõnul on suurte kaubanduskeskuste kõrval kiiresti arenenud ka väikepoodide äri.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference