Ühiskond
USA siseministeeriumi hallatav maa-amet (BLM) kiitis heaks Eesti Energia taotlused võimaliku põlevkivijaama loomiseks vajalike ühenduste trassikoridoride rajamiseks.
Turismi ja transpordi ärimehe Tiit Pruuli sõnul peab Eesti kiiresti tegutsema, näiteks rajama rahvusvahelise konvernetsikeskuse, et turismisektoris mitte naabritest maha jääda ja suurt rahvusvahelist potentsiaali ära kasutada.
Eesti Panga presidendi Ardo Hanssoni sõnul on viimased paar aastat olnud Eesti majanduse jaoks kosutavad, kuid edaspidi tuleb arvestada rahulikuma kasvutempoga.
Moodulmajade tootmisettevõtte Harmet juhi ja ühe omaniku Toomas Kalevi sõnul tasub Eesti eksportijatel vaadata lisaks lähiriikidele Aafrika ja Aasia suunal.
Eesti Panga presidendi Ardo Hanssoni hinnangul on Eesti Finantsinspektsioonil olnud Danske panga rahapesu asja väljatulemisel keskne roll ja Eestis on kontroll rahapesu tõkestamiseks heal tasemel.
Neljapäev, 04 Oktoober 2018 13:17

Dansket ähvardab USA juurdluse tõttu hiigeltrahv

Danske Banki ähvardab hiigeltrahv seoses kriminaalasjaga, mille algatasid USA ametivõimud panga Eesti filiaalis toimunud rahapesu tõttu, kirjutab Financial Times.
Prantsusmaa rahandusminister Bruno Le Maire ärgitas Saksamaad kiiresti ellu viima juunis kahe riigiv ahel kokku lepitud reforme ning nimetas ühise eelarve loomist euroala jaoks eksistentsiaalseks küsimuseks.
Neljapäev, 04 Oktoober 2018 12:34

Tõniste: II samba tootlus peab tõusma

Valitsus kiitis 4. oktoobril heaks rahandusminister Toomas Tõniste esitatud eelnõu, mis pakub lahendusi kohustuslike pensionifondide tootluse parandamiseks.    
Eesti eeldused tootlikkuse ja seeläbi ka jõukuse kiiremaks kasvuks on head, sest meie ettevõtjad on nooruslikud ja dünaamilised, töötajad kõrge haridustasemega ning surve muutusteks kõrge, ütles peaminister Jüri Ratas oma ettekandes konverentsil Äriplaan 2019.
Maksuamet ei ole täheldanud, et käibemaksukohustuslase piirmäära tõstmise järel oleks ettevõtjad hakanud kohustuse vältimise eesmärgil eri ettevõtteid looma.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference