Õigus
Tallinna korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis septembris aastaga 4 protsenti 1823 euroni, selgub maa-ameti statistikast.
Rail Balticu projekti raames valminud teostatavus- ja tasuvusanalüüsi tulemusel leiti, et Eestist võiks Kesk-Euroopasse sõita öised autorongid ning valiti välja sobivaim sõiduautode rongile laadimise asukoht Ülemistel.
Riigikogu majanduskomisjon arutas 8. oktoobri istungil geoblokeeringute keelustamise eelnõu, millega tarbijakaitseseadusesse tehtavate täienduste tulemusel pole ettevõtjatel lubatud Euroopa Liidu siseturul eristada kliente nende kodakondsuse, elu- või asukoha põhjal.
Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker ütles 7. oktoobril, et Suurbritanniaga peetavatel lahkumiskõnelustel on leppeni jõudmise šansid viimastel päevadel suurenenud ja kokkuleppele jõutakse hiljemalt novembris.
Suurärimees Tõnis Palts arutleb sotsiaalmeediapostituses, kas Euroopa riigid elavad tulevaste põlvede arvelt, samas kui kasvavate laenukoormuste vähendamiseks pole poliitikutel valijalt lihtsalt tellimust.
Esmaspäev, 08 Oktoober 2018 13:17

Noored soovivad 1428 eurot kätte teenida

Palgainfo Agentuuri ja CVKeskus.ee tööturu- ja palgauuringust, milles osales 9067 töötajat ja tööotsijat, selgus, et noored soovivad teenida enam kui 1400 euro kätte.
Eesti Konjunktuuriinstituudi (EKI) toidukorv kallines kolmandas kvartalis aastaga 3,5 protsendi ehk 2,56 euro võrra 75,55 euroni, kuid võrreldes teise kvartaliga odavnes toidukorv 0,9 protsendi ehk 0,68 euro võrra.
Eesti Konjunktuuriinstituudi (EKI) analüüsi koondtulemused näitavad majandusseisu ühtlaselt kõrget taset pea kõigi segmentides, kasvanud on eratarbijate kindlustunne, kuid probleemiks on oskustööjõu puudus, vähene innovatsioon ja ebapiisav konkurentsivõime.
Töötan klienditeenindajana ja päev otsa erinevate klientidega suhelda on väsitav ja raske. Kas tööandja peaks midagi tegema, et tööd kergemaks muuta, näiteks andma lisapuhkepause?
Esmaspäev, 08 Oktoober 2018 11:36

Saksa tööstustoodang jätkas augustis langust

Saksamaa tööstustoodang jätkas augustis langust, kahanedes kuuvõrdluses 0,3 protsenti.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference