Maksud ja raamatupidamine
Luminor Eesti peaökonomist Tõnu Palmi sõnul tuleks kiire majanduskasvu tempo hoidmiseks senisest enam investeerida rahvusvahelisse konkurentsivõimesse, et majanduse lisandväärtus saaks läheneda euroala keskmisele.
Reede, 09 November 2018 15:34

Tehkem horisondist oma eesmärk!

Soovime oma lugejatele rõõmsaid puhkehetki homme saabuval raamatupidajate päeval!
Itaalia ei loobu hoolimata eelarvetülist Brüsseliga eurost, ütles riigi asepeaminister Luigi Di Maio 9. novembril.
Luminor Eesti äripanganduse juhi Krõõt Kilveti sõnul sunnib töökäte nappus tööstureid senisest enam tehnoloogiasse investeerima.
Ligi 65% Eesti inimestest plaanib lähitulevikus auto soetamiseks kasutada liisingut, näitas 2018. aasta suvel korraldatud AS SEB Liisingu uuring. See osutus Baltimaade suurimaks näitajaks võrreldes Läti 54-protsendilise ja Leedu 34-protsendilise huviga liisinguteenuste vastu.
Arco Vara analüütiku Mihkel Eliste sõnul on uusarenduste turu tihe konkurents vähendanud arendajate kasumimarginaale.
Septembris näitas eksport taas väga tugevat kasvu – Eestis toodetud kaupade eksport suurenes aastases võrdluses 10% ning ka selle aasta esimese üheksa kuuga on see kümnendiku võrra kasvanud. Sel aastal on kaupade eksport suurenenud ligikaudu 700 miljoni euro võrra.
Reede, 09 November 2018 12:03

Sisendkäibemaksu mahaarvamise probleemid

Sisendkäibemaksu mahaarvamine on üks keerulisemaid käibemaksu teemasid, sest siin on palju nüansse ja probleeme, mida käibemaksuseadus (edaspidi – KMS) ei selgita ja mille üksikasju aeg-ajalt selgitavad riigikohtu lahendid.
Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) IKT-asekantsleri Siim Sikkuti sõnul võetakse riigiteenustes tehisintellekt kasutusele juba ülejärgmisel aastal.
Eestlased võtavad üha enam üle maailma autoturu viimaste aastate trende, millest silmatorkavaim on üleminek keskkonnasõbralikele mootoritele. Amserv Grupi Toyota brändijuhi Margus Nõmmiku sõnul tulevad kolm kõige tugevamat trendi hästi välja ka Eesti populaarseima automargi, Toyota puhul.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference