Maksud ja raamatupidamine

Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) nõukogu otsustas toetada siseriiklikust keskkonnaprogrammist 142 projekti kaheksas valdkonnas kokku 10,9 miljoni euroga.

Vastu võetud 21.11.2018
Jõustumise kp: 17.12.2018. Avaldamismärge: RT I, 07.12.2018, 2

https://www.riigiteataja.ee/akt/107122018002

Neljapäev, 27 Detsember 2018 11:35

Käskkirjaga ületunnitöö

Ettevõtte poolelioleva toodangu varud on kasvanud kuudega enneolematult suureks. Olukorra leevendamiseks korraldasime koosoleku, kus töötajaid teavitati, et meil on vajadus pooleliolevad tööd lõpetada ning sellega seoses on vaja teha ületunde. Pärast koosolekut koostasime käskkirja, et ära hoida edasine pooltoodete kuhjumine, mis takistab ka ettevõtte teiste tootmisüksuste tööd. Kas tööandjal on õigus nõuda, et töötaja tuleks tööle ja teeks tööandja korraldusel ületunde? Kas töötajal on õigus ületundide tegemisest keelduda? Kas tööandjal on õigus teha töötajale hoiatus käskkirjaga antud korralduse mittetäitmise tõttu?

Kantar Emori ülebaltilise finantshoiakute uuringu kohaselt peab viiendik Eesti elanikke laenamist põhimõtteliselt valeks, ehkki Eesti elanike laenukohustused on ühe elaniku kohta üle kahe korra suuremad kui Leedus ja Lätis.

1. jaanuarist jõustub uus mõõteseadus, mis vähendab varasemaid piiranguid mõõteseadmetele ja vähendab teatud dokumentatsiooni säilitamise kohustust.

Neljapäev, 27 Detsember 2018 09:41

Smart-ID-d kasutab Eestis üle 370 000 inimese

SK ID Solutionsi elektroonilise identifitseerimise lahendusega Smart-ID on tänavu Eestis liitunud üle 220 000 kasutaja, kokku kasutab Eestis Smart-ID lahendust üle 370 000 inimese.

Riigikogu juhatuse otsusega võeti menetlusse Alari Rammo 17. detsembril algatatud kollektiivne pöördumine „Lõpetada katuseraha jagamine Riigikogus“ ja edastati see menetlemiseks rahanduskomisjonile.

Jõulude eel allkirjad saanud Riisipere-Turba raudteliini taastamine toob rööpad peamiselt vanale asukohale, vaid Riisiperes muutub veidi trassi asukoht.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference