Majandus ja äri
SEB plaanib käesoleva aasta teises kvartalis avada esimesed API-d ehk avatud rakendusliidesed kommertskasutuseks.
Euroopa Komisjon on teinud ettepaneku liidus kehtiva käibemaksusüsteemi muutmiseks ning liikmesriikidevahelise kaubanduse maksustamise lõpliku süsteemi kasutuselevõtmiseks. Eesti Kaubandus-Tööstuskoda selgitab, mis on muudatuste eesmärk, mis on olulisemad muudatused ja keda need mõjutavad.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ei toeta Euroopa Liidu uut tarbijakaitse direktiivi eelnõu, sest sellega suurendatakse ettevõtjate kohustusi, kui nad müüvad kaupu tarbijatele. Küsitav on ka muudatuste positiivne mõju tarbijatele, sest ettevõtete kohustuse suurenemisega kaasneks ilmselt toodete hinnatõus.
Reede, 02 Veebruar 2018 12:26

KIK avab keskkonnaprogrammi taotlusvooru

KIK avab keskkonnaprogrammi 2018. aasta esimese taotlusvooru, mille mahuks kinnitati 14,7 miljonit eurot.
Sotsiaalkaitseminister Kaia Iva leiab, et kavandatava pensionitõusu kõrval on kõige olulisem leida lahendused nende eakate jaoks, kes iseseisvalt toime ei tule ja suunata enam riiklikke vahendeid hoolduskoormuse vähendamisse ning teenuste ühtlasesse kättesaadavusse.
Reede, 02 Veebruar 2018 09:21

LHV avab Londonis filiaali

Ühendkuningriigi Finantsjärelevalve amet andis LHV Pangale loa Ühendkuningriigis filiaali avamiseks, pank plaanib Londonis tegevust alustada märtsis.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference