Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Neljapäev, 15 Märts 2018
Läti Panga nõukogu teatas muudatustest välisvaluuta müümise ja ostmise reeglites, millega täiendatakse ka rahapesu- ja terrorismi rahastamise tõkestamise reegleid.
Euroopa Parlamendi saadikud andsid toetuse ettepanekutele äriühingu tulumaksu ühtse konsolideeritud maksubaasi loomiseks Euroopa Liidus, mille kohaselt maksustataks hargmaiseid ettevõtteid seal, kus nad teenivad oma kasumi.
Euroopa Keskpank (ECB) tutvustas neljapäeval uusi eeskirju, kuidas pangad peaksid tegelema niinimetatud halbade laenudega ning neid vältima.
Peaminister Jüri Ratas märkis kohtumisel Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) esindajatega, et Eesti täidab keskpika perioodi eelarvetasakaalu eesmärki, tasakaalu jõutakse kava kohaselt aastaks 2020 ning samal ajal langetatakse veelgi riigi madalat võlakoormust.
Ilmunud on veebiajakirja Raamatupidamisuudised Pluss 2018. aasta esimene number.
Valitsusasutused saavad taotleda jooksvalt struktuuritoetust avalike teenuste arendamiseks
Kui pankrotihalduril või kohtutäituril ei ole enam võlgniku vara nõuete rahuldamiseks võtta, pöörduvad pilgud võlgniku varasemate tehingute poole – ega mõni vara ei ole liialt odavalt võõrandatud, et see nüüd tagasi võita ja tagasi saadud vara arvelt võlgniku kohustusi täita. Kuigi see võib olla soovitud tagajärg võlausaldajatele, ei ole see enamasti midagi, mida sooviksid tagasivõidetava tehingu osapooled.
Riigikogus läbis 14. märtsil esimese lugemise seaduseelnõu, mille kohaselt seotakse trahviühik raskemate liikluskuritegude korral süüdlase sissetulekuga.
Neljapäev, 15 Märts 2018 10:29

Riik toob Järvamaale 50 töökohta

Järgmisel aastal toob riik pealinnast Järvamaale poolsada töökohta, millest suurem osat läheb Türile, kuid peaks jätkuma ka Paidesse ning mujalegi, kirjutab Järva Teataja.
Sotsiaalministeerium on ette valmistanud eelnõu, millega tehakse mitmeid olulisi muudatusi vanemapuhkuste ja –hüvitiste süsteemis. Muu hulgas muudetakse lapsepuhkuse tingimusi, luuakse võimalus võtta vanemahüvitist välja päevade kaupa ning pikendatakse lapsehoolduspuhkusele jäämise etteteatamise tähtaega 14 päevalt 45 päevani. Kaubanduskoda annab ülevaate, mis on muudatuste eesmärk, mis on olulisemad muudatused ja keda need mõjutavad.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference