Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Esmaspäev, 19 Märts 2018
Investeerimispangandusettevõtte AS Redgate Capital partneri Mairo Kaseväli hinnangul on väga tõenäoline, et suur osa väikeaktsionäre Olympic Entertainment Groupi (OEG) ülevõtmispakkumisega ei nõustu.
Swedbanki ettevõtete panganduse juhi Liisi Himma sõnul soovib pank parendada intellektuaalse ja digitaalse vara loomise ja arendamise finantseerimist ning seejuures kutsub pank ettevõtteid ja riiki üles koostööle Eesti ekspordi edendamiseks.
Eesti ekspordi 9-protsendiline kasv oli jaanuaris Baltikumi aeglaseim, kuivõrd Lätis ja Leedus kasvas see vastavalt 18 ja 12 protsenti.
Euroala väliskaubanduse ülejääk oli jaanuaris 3,3 miljardit eurot, võrreldes eelmise aasta jaanuari 1,4 miljardi eurose puudujäägiga.
Swedbanki tööstusettevõtete uuringu kohaselt on ootused alanud aastale on positiivsed – 85 protsenti ettevõtetest prognoosib kasumlikkuse suurenemist või samaks jäämist ning käibe kasvu planeerib tööstuses seitse ettevõtet kümnest.
19. märtsi õhtul avab LHV Pank Londonis Ühendkuningriigi filiaali finantsvahendajate ärisuuna arendamiseks.
Rahvusvaheline Valuutafond (IMF) peab Eesti majanduse olukorda heaks, kuid soovitab järgmiste aastate riigieelarvetes osa kulutusi edasi lükata ja eelistada tootlikkust tõstvaid investeeringuid. Seda seisukohta jagab ka Eesti Pank.
Töötan kokana toitlustusasutuses. Põhiline töö on kätega – tõstan toitu, tükeldan, viilutan, koorin, kaalun, segan jne. Viimasel ajal on hakanud käed valutama ning tööd on ebamugav ja kohati isegi valulik teha. Olen sellest rääkinud kolleegidega, aga kas pean ka tööandjale teada andma?
Maksu- ja tolliamet (MTA) alustab teavituste saatmist inimestele, kellel võib olla põhjust jaanuari ja veebruari töötasude alusel vaadata üle maksuvaba tulu senine kasutamine, kokku võib maksuvaba tulu arvestuse korrigeerimist vaja olla üle 39 000 inimesel.
Esmaspäev, 19 Märts 2018 10:51

Toll: vabatsoon

Vabatsoon on liidu tolliterritooriumi osa, mis on ülejäänud tolliterritooriumist eraldatud piirdega ning millel on nõuetekohased sisse- ja väljapääsud.