Tööõigus ja tööturg

Meil on rõõm teatada, et ilmunud on ajakirja Raamatupidamisuudised uus, 2018. aasta teine number. Toimetus sai uued numbrid kätte ja peagi jõuavad need lugejateni!

Riigieelarvestrateegia läbirääkimiste käigus otsustas valitsus eraldada neljal järgmisel aastal korterelamute rekonstrueerimiseks 100 miljonit eurot, päikesepaneelide soetamiseks lisandub 1 miljon eurot.
Majandus- ja taristuminister Kadri Simson toetab kavandatava erimaksurežiimi kohaldamist ka Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) lippude all sõitvatele reisilaevadele ning esitab selle seisukoha ka läbirääkimisel rahandusministrile.
Rahandusministeeriumi kevadise majandusprognoosi järgi kasvab Eesti majandus tänavu ligikaudu 4 protsenti ja 2019. aastal 3,2 protsenti.  
Esmaspäev, 16 Aprill 2018 14:34

Kuidas valitakse töötajate usaldusisik?

Meie ettevõttes töötab 80 inimest, kes on laiali erinevates üksustes üle Eesti. Ettevõtte juht arvab, et töötajatega oleks infovahetus lihtsam, kui kõiki töötajaid esindaks usaldusisik nii töösuhete kui ka töökeskkonna küsimustes. Kas juht saab ja võib korraldada ise töötajate üldkoosoleku, et valida sellel töötajate usaldusisik ning kas ta võib ise välja pakkuda ka kandidaadid?
Sotsiaalkindlustusamet määrab alates aprilli algusest lapsevanematele, kellele eelmise lapse eest on perehüvitisi makstud, uue lapse sünni korral toetused ilma taotlust esitamata.
Elektrilevi alustab sel nädalal kiire internetivõrgu rajamist Tallinnas Veskimetsas; 500 majapidamisele, milleni võrk jõuab, läheb võrguga ühinemine maksma 240 eurot.
Maksu- ja tolliameti (MTA) uurimisosakonna ametnikud pidasid aprilli alguses kinni kuus isikut, keda kahtlustatakse kütusega seotud käibemaksupettuses, mille tulemusel varjati maksukohustust pea 800 000 euro ulatuses - kolm kahtlustatavat võeti prokuratuuri taotlusel vahi alla.
Riigikogu rahanduskomisjoni menetluses on eelnõu, millega kehtestatakse töötleva tööstuse ja infoalase tegevuse sektori ettevõtetele (elektrointensiivsed ettevõtted) elektrienergia soodusaktsiisimäär 0,5 eurot megavatt-tunni kohta. Eesti Kaubandus-Tööstuskoda selgitab, mis on muudatuste eesmärk, mis on olulisemad muudatused ja keda need mõjutavad.
Esmaspäev, 16 Aprill 2018 11:59

Alates maist rakendub kütuse biolisandi nõue

Alates 1. maist rakendub mullu vastuvõetud vedelkütuse seaduse muudatus, mille kohaselt peavad kütusemüüjad lisama bensiini ja diislikütusesse biolisandit vähemalt 3,1 protsendi ulatuses.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference